Wat zijn comfortabele reisaccessoires?

Om je reis zo comfortabel mogelijk te maken zijn er een aantal reisaccessoires onmisbaar. Of je nu een autovakantie of vliegvakantie voor de boeg hebt, niets is fijner om de reis zo comfortabel mogelijk te doorstaan. Want laten we eerlijk zijn, uren achtereen in de auto of in het vliegtuig zitten is niet altijd een pretje. Daarom hebben we een aantal handige, en vooral comfortabele, reisaccessoires voor je op een rij gezet.

Nekkussen en slaapmasker

Een nekkussen is ideaal voor iedereen die graag even wil wegdommelen tijdens de reis. Het is niet alleen ontzettend comfortabel, het voorkomt ook nog eens nekklachten door bijvoorbeeld knikkebollen. Voor iedereen die overdag reist, en stiekem even de ogen wil dichtdoen, is een slaapmasker ideaal.

Wereldstekker

Om er zeker van te zijn om buiten Europa stroom te kunnen verbruiken is een wereldstekker ideaal. Deze universele stekker zorgt ervoor dat je over heel de wereld gebruik kan maken van je eigen elektronische apparaten. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je je smartphone of laptop tijdens je reis niet op kan laden.

Inpaksystemen

Niets is zo handig als een inpaksysteem om je bagage geordend te vervoeren. Het inpaksysteem zorgt ervoor je je koffer of reistas zo praktisch mogelijk kan indelen en niet overhoop hoeft te halen wanneer je opzoek bent naar dat ene leuke T-shirt. Zo zijn er diverse inpaksystemen om kleding en schoenen van elkaar te scheiden op een praktische en overzichtelijke manier.

Compressiesokken

Veel mensen hebben er last van tijdens het vliegen: opgezwollen en pijnlijke benen. Omdat je voor lange tijd stil zit, wordt de bloedsomloop minder. hierdoor komt er te weinig zuurstof bij de spieren, waardoor benen of voeten kunnen opzwellen. Hiervoor zijn speciale compressie sokken ideaal. Doordat deze sokken strak om de kuiten en enkels zijn, zorgen ze voor goede bloedcirculatie.

Oordopjes

Tijdens het vliegen is het meestal niet bepaald stil. Dit is ook niet gek met meer dan honderd mensen in een cabine. Om toch rustig te kunnen slapen of een boek te lezen, kunnen oordopjes handig zijn.

Kofferriem

The last but not least: de Travelbags kofferriem. Niets is namelijk zo praktisch als de verstelbare kofferriem. De kofferriem zorgt ervoor dat jouw koffer extra beschermd is tijdens het reizen. De koffer zal niet snel openspringen in het vliegtuig of op de bagageband. Leuk om weten: bij aankoop van een koffer op Travelbags.nl krijg je er een gratis kofferriem bij.

Sander