Senz Foldaway: Opvouwbare koffers

Het Nederlandse merk Senz staat vooral bekend om zijn unieke en innovatieve stormparaplu's, die bestand zijn tegen windstoten tot 100 km/u dankzij hun unieke ontwerp. Senz zit niet stil; hun volgende stap zijn de Senz Foldaway koffers. In lijn met het karakter van Senz zitten ook deze koffers vol nieuwe functies en mogelijkheden. Ontdek hieronder de Senz koffers!

Berg eenvoudig je koffer op

Het meest opvallende aan de Senz Foldaway is het opvouwbare design. Als je je koffer niet gebruikt, kun je deze dankzij het gepatenteerde systeem opvouwen tot slechts 12,5 cm breed. Zo behoort de onhandig grote koffer, gestald in de hoek van je (hotel)kamer, tot het verleden. De buitenkant van de koffers is gemaakt van 100% polycarbonaat. Het opvouwbare middenstuk is waterbestendig, Senz weet natuurlijk hoe je met regen omgaat. Hierdoor blijft je bagage niet alleen beschermd tegen regen, maar zijn je spullen ook goed beschermd tegen stoten. Natuurlijk is er ook een apart vak voor je paraplu. Zo blijft niet alleen je bagage droog maar blijf jij ook droog bij een onverwachte regenbui.

Senz koffer voor elke reis

De Senz Foldaway koffer is de perfecte reisgenoot voor elk avontuur! Of je nu een kort weekendje weg plant of een lange vakantie, er is altijd een Foldaway koffer die bij je past. Kies de Carry-on trolley voor die korte trip, pak de Check-in Trolley Medium voor jouw 1-2 weken durende avonturen, of ga voor de Check-in Trolley Large als je van plan bent om meer dan drie weken erop uit te trekken. Met deze koffers heb je dankzij de verschillende opbergvakken genoeg ruimte om je bagage overzichtelijk en gemakkelijk op te bergen. Deze koffers zijn niet alleen praktisch in formaat, maar ook beschikbaar in diverse kleuren. Zo reis je comfortabel én in een kleur die bij jou past.

Comfortabel op reis met Senz Foldaway

Niet alleen het opvouwbare systeem maakt deze koffer comfortabel om mee op reis te gaan; er zijn nog meer voordelen. Zo is er een handig opbergvak voor je paraplu, waardoor je ook beschermd bent tegen onverwachte regenbuien. Met de soepele wielen en lichte materialen manoeuvreer je gemakkelijk over de luchthaven. En mocht je je koffer per ongeluk kwijtraken, geen zorgen: dankzij het Lost & Found-systeem van Senz kan de vinder van je koffer gemakkelijk contact met je opnemen.

De voordelen van de Senz Foldaway koffer:

  • Opvouwbaar ontwerp
  • Licht in gewicht
  • Georganiseerd interieur
  • Waterbestendig
  • Opberg vak voor paraplu
  • Lost & found service
  • 5 jaar garantie
Ontdek de koffers

Foldaway: Bekroond design

De Foldaway koffers van Senz hebben de Red Dot Award voor Product Design 2024 gewonnen, beoordeeld op basis van vier kernprincipes: de kwaliteit van functie, aantrekkingskracht, gebruiksgemak en verantwoordelijkheidsbesef. Met zo'n belangrijke award op zak is er geen twijfel meer mogelijk over de kwaliteit en het vakmanschap van deze koffers.

Kortom, met Senz ben je niet alleen beschermd tegen de regen dankzij hun stormparaplu’s, maar kun je nu ook de wereld ontdekken met de Senz Foldaway koffers. Waar je reis ook heen gaat, er is altijd een Senz koffer die bij jou past. Deze unieke koffers maken het reizen een stukje comfortabeler. Ontdek de gehele collectie online en laat je reisavontuur beginnen met een Foldaway koffer.

Marit

Marit