Bestemming van de maand: Düsseldorf 

Denk je aan een weekendje weg, dan denk je wellicht niet direct aan Düsseldorf. Maar niets is minder waar; Düsseldorf is zeker de moeite waard! Met de gezellige Altstadt, trendy bars en pubs, en de foodmarket op de Carlsplatz, ben jij snel een heel weekend voorzien. Ben jij stiekem al enthousiast geworden? Wij hebben samen met Weekendjeweg de beste deals, tips en producten samengesteld. 

Wat te doen in Düsseldorf: 5 tips

Kerstmarkten 

Als je Düsseldorf in de winter bezoekt, mag je de betoverende kerstmarkten zeker niet missen. Bewonder de feestelijke decoraties, proef lokale lekkernijen en vind unieke cadeautjes op een van de sfeervolle markten. 

De Hofgarten 

Ontsnap aan de drukte van de stad en geniet van de rust in de prachtige Hofgarten, een schilderachtig park in het hart van Düsseldorf. Ideaal voor een ontspannen wandeling of picknick. 

Altstadt 

Duik in de levendige sfeer van de Altstadt, de oude binnenstad van Düsseldorf. Ontdek historische gebouwen, gezellige cafés en boetiekjes. Vergeet niet de beroemde 'längste Theke der Welt' (langste bar ter wereld) te verkennen. 

Carlsplatz 

Culinaire liefhebbers opgelet! Breng een bezoek aan de Carlsplatz, waar je een diverse foodmarket vindt met lokale lekkernijen en internationale gerechten. Een smaakvolle ervaring in het hart van de stad. 

Little Tokyo 

Ontdek de fascinerende wijk Little Tokyo, waar je een mix van traditionele en moderne Japanse cultuur ervaart. Van sushi-bars tot authentieke theehuizen, deze buurt biedt een unieke reis naar het Verre Oosten. 

Dus, ben jij ook al helemaal enthousiast geworden voor een gezellig weekendje naar Düsseldorf? Laat Weekendjeweg je helpen bij het vinden van de perfecte accommodatie en maak je klaar voor een leuk weekendje in deze Duitse stad!

Image

Voor een weekendje in Düsseldorf is een compacte weekendtas de ultieme reisgenoot. Met voldoende ruimte en de tijdloze stijl ben je helemaal klaar voor een aantal dagen ertussenuit. 

Reistassen
Image

Bij een weekendje weg is een handige toilettas onmisbaar. Met zijn compacte ontwerp biedt deze tas voldoende ruimte voor al je toiletartikelen, zodat je in stijl en goed georganiseerd op pad gaat.

Toilettassen
Image

Kies voor een zachte koffer! Ideaal voor je trip naar Düsseldorf: deze koffer van het Duitse merk Travelite is flexibel, krasbestendig en lichtgewicht, waardoor je moeiteloos kunt reizen per auto, bus of trein.

Koffers
Image

Op zoek naar een trendy tas om mee te nemen voor een avondje uit, of om je waardevolle spullen in op te bergen tijdens een wandeling in Düsseldorf? Deze tas is de perfecte aanvulling op je reis en maakt jouw outfit helemaal af!

Tassen

STUNT! ⚡️ Geniet van een stedentrip naar Düsseldorf incl. luxe 4*-verblijf en ontbijt 

Geniet van een 2-, 3- of 4-daagse stedentrip naar Düsseldorf incl. ontbijt al vanaf €145,95 voor twee personen.

  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis toegang tot de wellness (zwembad, sauna en fitnessruimte)
  • Verblijf in een prachtig hotel!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: ontdek het sfeervolle avondleven in Düsseldorf

Kortom, Düsseldorf is een uitstekende bestemming voor jouw volgende weekendje weg! Met onder andere gezellige pubs, een prachtige binnenstad en Little Tokyo heb jij genoeg te beleven. Haal die voordelige deal binnen van Weekendjeweg en neem je bagage mee van Travelbags naar het sfeervolle Düsseldorf.

Marit

Marit