Autovakantie op de planning? 

Het is in Europa vanaf 15 juni weer mogelijk om op vakantie te gaan binnen Europa. Voor vakantiegangers is het dus weer mogelijk om in het grootste gedeelte van Europa te gaan reizen! Is jouw vakantie halsoverkop geannuleerd of zie jij het nog niet zitten om met het vliegtuig op vakantie te gaan? Dan is een autovakantie een perfect alternatief! Of dit nu in eigen land of in Europa is, met je eigen auto reis je zo van A naar B. Check vooraf altijd eerst het reisadvies voor het desbetreffende land! Maar welke reisbagage is tijdens een autovakantie het meest ideaal? 

Reistas of koffer?

Een weekendje weg met de auto, een autovakantie naar het zuiden van Europa of een weekje in Nederland? Wanneer je met de auto op vakantie gaat, is het niets fijner om bagage op een makkelijke manier mee te nemen. Is het nu handiger om een koffer of reistas mee te nemen tijdens je trip met de auto? Wij leggen het je graag uit, zodat jij straks zonder (inpak)stress op reis kan gaan! 

Ga voor een autotas!

Een auto inpakken is een kunst op zich. We begrijpen het helemaal, want je wil natuurlijk zo veel mogelijk bagage meenemen. Maar moet ik een weekendtas, reistas of koffer meenemen? De perfecte oplossing hiervoor zijn autotassen. Voor (bijna) iedere auto kun je een passende autotassenset kopen. Wij bieden een uitgebreid assortiment autotassen. Maar wat is het voordeel van een autotas? Heel simpel! Deze set bestaat uit een aantal reistassen die precies in de kofferbak van jouw auto passen. De tassen zijn op maat gemaakt en benutten de volledige ruimte van de kofferbak van de auto. Op deze manier is het een kwestie van inpakken, inladen en wegwezen! Geen gestuntel meer met het passen en meten van je bagage in de kofferbak van de auto! Praktisch, efficient én veilig! 

Flexibele reistassen

Een reistas met of zonder wielen, weekendtas of zachte koffer zijn naast autotassen ook zeker ideaal om mee te nemen tijdens de autovakantie. Reistassen zijn flexibel, licht in gewicht en perfect om te stapelen in de kofferbak. Daarnaast zijn reistassen en zachte koffers vaak voorzien van handige (opberg)vakken. Op deze manier pak je niet alleen de kofferbak efficiënt in, maar ook je bagage! Vooral wanneer je met een gezin op vakantie gaat met de auto is één van deze soorten bagage ideaal om mee te nemen. 

Autovakantie met koffers

Het meenemen van een hardekoffer is niet het meest handig. Een koffer is zwaar en neemt veel ruimte in beslag in de kofferbak. Wil je toch liever een koffer mee tijdens de autovakantie? Neem dan niet de grootste koffer mee, maar ga voor een handbagage koffer of midden formaat. Leg dan de zwaarste koffer onderop en zo dicht mogelijk tegen de rugleuning aan. Op deze manier kun je nog makkelijk andere reistassen of weekendtassen op de koffer stapelen. Let er ook altijd op dat je geen bagage in de koffer stopt die je onderweg nodig denkt te hebben. 

Inpakken van je auto?

Nu je weet welk type bagage het meest ideaal is om mee te nemen tijdens je avontuur met de auto, is het natuurlijk ook handig om te weten hoe je een auto zo efficiënt mogelijk inpakt. Wil je weten hoe je dit het beste kan doen? Dat lees je hier

Gerjan

Gerjan