Berba Tassen

Het Nederlandse merk Berba heeft een uitgebreide collectie tassen. In de collectie van Berba zijn onder andere rugzakken, schoudertassen, handtassen en laptoptassen verkrijgbaar met een echte 'Berba-look'. Ontdek de veelzijdige collectie tassen van Berba online bij Travelbags.nl. 

1 - 19 van 19 artikelen

Aanbevolen

Berba

Berba is een Nederlands familiebedrijf dat in 1974 werd opgericht in het Zuid-Limburgse Maastricht. Het begon allemaal met de creatie van de eerste Berba portemonnees. Dankzij het gebruik van soepele en aaibare leersoorten in combinatie met een eigenzinnig design werd het merk al snel populair in binnen- en buitenland. Sinds de oprichting heeft Berba zich vastgehouden aan tradities en designs, waardoor de tassen en portemonnees een herkenbare Berba-look hebben gekregen. De producten zijn volledig uitgerust met leer, waardoor ze een uitzonderlijk lange levensduur hebben. Dit betekent dat je na aankoop jarenlang kunt genieten van je Berba tas of -portemonnee.

Berba Tassen: 100% leer

In de uitgebreide tassen collectie van Berba vind je voor elke gelegenheid de juiste tas. Neem een laptoptas voor je werk, een crossbody als je even de deur uit gaat of een telefoontasje als je zo min mogelijk wilt meenemen. Niet alleen vind je veel verschillende modellen tassen, ook is er veel keuze in kleur. Alle stijlvolle tassen van Berba zijn gemaakt van 100% leer. Dit geeft niet alleen een mooie en stoere look, ook zul je door de kwaliteit lang genieten van je aankoop. Met leer wordt met de jaren eigenlijk alleen maar mooier en unieker omdat het “Leeft”.

Berba tassen online bij Travelbags

Bestel jouw nieuwe tas eenvoudig bij Travelbags. Als officieel dealer van Berba kun je bij ons terecht voor al je vragen, advies en de volledige garantie. Ben je nog op zoek naar een portemonnee die match bij je tas? Bekijk dan de Berba portemonnee bij Travelbags.