Andersen trolleys

Andersen trolleys bieden de ideale balans tussen design, functionaliteit en innovatie. De trolleys maken het doen van boodschappen eenvoudiger dan ooit.

1 - 33 van 33 artikelen

Aanbevolen

Voor 23:59 besteld, maandag in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Andersen trolleys collectie

Het Duitse merk Andersen werd opgericht in Satrup, Noord Duitsland. Hier werden in 1958 de eerste shoppers op wielen gemaakt door het echtpaar Andersen. In een paardenstal bogen ze de buizen en naaiden ze de tassen om deze vervolgens op het frame te bevestigen. Al snel explodeerde de vraag naar de handige trolleys. De stal werd te klein voor de groeiende productie, dus verhuisde het bedrijf in 1962 naar een fabriek. Nog worden de Andersen trolleys, van ontwerp tot productie, gemaakt in deze fabriek.

Andersen boodschappentrolleys

De trolleys van Andersen maken het doen van de dagelijkse boodschappen een fluitje van een cent. Deze handige trolleys zijn licht in gewicht en rollen soepel achter de eigenaar aan. Daarnaast hebben ze meer dan genoeg ruimte voor het meenemen van groente, fruit en brood. De trolleys bieden ruimte tot wel 40 of 50 kilo aan boodschappen! Daarmee is het zeker mogelijk om voor de hele week boodschappen in huis te halen. Dankzij het speciale frame zal de trolley niet omvallen als deze zwaar beladen is. Eenmaal thuis en uitgepakt, kan de trolley eenvoudig worden ingeklapt en opgeborgen tot het volgende gebruik. Er is keuze uit verschillende modellen zoals de Royal, Unus, Scala of Tura trolley. Die laatste is gemaakt in samenwerking met het Duitse merk Ortlieb, specialist in het produceren van waterbestendige, duurzame tassen. De Tura trolley is dan ook gemaakt van hetzelfde, waterdichte dekzeil dat Ortlieb gebruikt voor het maken van de eigen collectie. Zo is het zelfs mogelijk om tijdens één van de regelmatig in Nederland aanwezige regenbuien naar de supermarkt te gaan. Deze en meer handige functionaliteiten maken de Tura trolley praktische en stijlvol tegelijk. Een Andersen trolley is eigenlijk onmisbaar!

Shop Andersen trolleys online

De trolleys van Andersen zijn uiteraard online verkrijgbaar op Travelbags.nl. Kies uit de verschillende kleurencombinaties en prints een trolley die naadloos op de persoonlijke behoeften aansluit en ervaar het comfort van een Andersen trolley.