American Tourister schooltassen

De schooltassen van American Tourister zijn stoer, lichtgewicht en ontzettend praktisch. 

1 - 26 van 26 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Ontdek de nieuwste schooltassen van American Tourister

American Tourister is van alle markten thuis! Het merk maakt alles voor een zorgeloze reis, maar heeft ook ideale producten voor het dagelijks leven. Handtassen, laptoptassen, toilettassen, koffers, reistassen en schooltassen zijn dan ook allemaal te vinden in de kwalitatieve, veelzijdige collectie van American Tourister. Over American Tourister American Tourister is een internationaal geliefd merk dat werd opgericht in 1933. Sol Koffler, het Poolse brein achter het merk, veranderde de koffermarkt op een revolutionaire manier. Tijdens de Grote Depressie maakte hij namelijk uitstekende koffers die voor slechts één dollar werden verkocht. Maar dit was niet het enige, het merk bleef vooruitlopen op de concurrentie door constant te innoveren. Zo maakte het indruk op zowel consumenten als concurrenten. In 1993 werd het merk overgenomen door Samsonite. De twee marktleiders in bagage bundelden hun krachten om klanten te kunnen voorzien van nog betere American Tourister koffers en reisartikelen.

American Tourister schooltassen

Naast koffers maakt American Tourister ook schooltassen voor scholieren van allerlei leeftijden. Hierbij maakt het merk onder andere gebruik van superhelden uit Marvel en Disney films. Zo kunnen kinderen naar school met een stoere rugzak met bijvoorbeeld Mickey Mouse, Spiderman of Cars erop. Voor studenten en andere schoolgaande tieners of volwassenen heeft het merk ook neutrale rugzakken met ruimte voor een laptop. Deze schooltassen voldoen aan alle eisen van de moderne scholier. Het merk is en blijft dan ook een van de marktleiders in innovatieve tassen en koffers.

American Tourister schooltassen online bij Travelbags.nl

De schooltassen van American Tourister mogen uiteraard niet ontbreken in de collectie van Travelbags.nl. Met een trendy schooltas van dit merk kunnen zowel jongere als oudere kinderen onbezorgd naar school of college. Bekijk gerust de collectie en shop een schooltas van American Tourister in een handomdraai online op Travelbags.nl.