Samsonite Securipak

Met de tassen uit de Securipak collectie van Samsonite ben je altijd veilig. De lijn bestaat uit stijlvolle anti-diefstal rugzakken.

Samsonite Securipak kopen?

Elke reisliefhebber weet: met Samsonite 'by your side' is je bagage in veilige handen. Het solide bagagemerk blijft voortdurend innoveren, zowel in techniek als in design. Betrouwbaar als geen ander. Het merk weet daarbij uiterst flexibel in te spelen op ieders wensen. Elk soort reiziger, van backpakker tot zakenman, stelt nu eenmaal andere eisen. De Securipak collectie is speciaal ontwikkeld om altijd veilig te zijn.

Anti-diefstal rugzakken uit de Securipak collectie

Samsonite blijft als marktleider innoveren. En dat is terug te zien in de Securipak collectie! De collectie bestaat uit nieuwe rugzakken om altijd veilig te zijn. De tassen uit de antidiefstalcollectie hebben een stijlvolle vorm gecombineerd met beveiligingsfuncties. Het hoofdvak is alleen toegankelijk vanaf de achterkant en het materiaal is anti-snijwond en ook ecologisch. De reflecterende details en de USB-poort zorgen ervoor dat de tas alle functionaliteiten heeft die je maar wenst.

Bestel de collectie veilig en vertrouwd bij Travelbags

Kies je voor Samsonite, dan kies je voor zekerheid! De anti-diefstal rugzakken uit de Securipak collectie bestel je dan ook veilig en vertrouwd bij Travelbags.