Samsonite Lite-Box

In de Samsonite Lite-Box vind je, zoals de naam het al zelf, hele lichte en tegelijk hele sterke koffers. De collectie bestaat uit verschillende formaten en kleuren koffers. Zo kun jij kiezen met welke stijlvolle reis jouw reis begint.

1 - 6 van 6 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Samsonite

Samsonite staat erom bekent dat ze duurzame en innovatieve reiskoffers leveren. Het bedrijf is opgericht in 1910. Sinds de oprichting is het doel altijd al geweest om sterke en innovatieve koffers te maken. Door dit al die jaren te blijven doen is Samsonite uitgegroeid tot marktleider op het gebied van bagage en nog steeds blijft het bedrijf innoveren om de beste producten voor mens en milieu te maken. De koffers en tassen van Samsonite zijn daardoor perfect voor elke reiziger. Ook duurzaamheid is een belangrijk aspect voor Samsonite. Niet alleen moeten de koffers heel lang mee gaan, ook worden de koffers en tassen en Europa geproduceerd om zo de CO2 voetafdruk te beperken.

Lite-Box: Extreem comfortabel

Zoals de naam van deze serie al zegt zijn de Lite-Box koffers enorm licht in gewicht. Ondanks het lichte gewicht zijn de koffers toch enorm sterk. Dit komt door het materiaal van deze koffers. Alle Lite-Box koffers zijn namelijk gemaakt van Curv. Dit unieke materiaal is licht in gewicht, flexibel, krasbestendig en extreem sterk. Dat maakt een Lite-Box koffer de perfecte metgezel voor jouw reis. Ook de binnenkant van de koffers zorgt voor veel comfort. Door de twee tussenschotten kun jij je spullen netjes en overzichtelijk opbergen. De buiten- en binnenkant maakt een Lite-Box koffer extreem comfortabel.

Samsonite Lite-Box bij Travelbags

Travelbags is officieel dealer van Samsonite, daarom kun je bij ons terecht voor al je vragen over de Lite-Box serie. Onze klantenservice helpt je graag je vraag te beantwoorden. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor de volledige garantie.