Samsonite Citybeat

Een Samsonite Citybeat koffer staat bekend om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en is erg praktisch tijdens het reizen omdat ze zijn gemaakt van een licht polyester materiaal. Travelbags biedt de Citybeat collectie aan in verschillende kleuren en modellen; zo zit er altijd een passend model bij voor jou!

Maak kennis met een Samsonite Citybeat

Een Citybeat koffer van Samsonite is een stijlvolle koffer met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De koffers zijn zeer licht wat praktisch is tijdens het reizen omdat je dan meer extra’s mee kan nemen. Een Samsonite Citybeat is voorzien van vier spinnerwielen en heeft een verstelbare trekstang wat zorgt voor extra comfort. Om de koffers te beschermen zijn ze uitgerust met een geïntegreerd TSA-cijferslot.

De voordelen van een zachte koffer

Zachte koffers staan bekend om hun flexibiliteit. Veel van deze koffers hebben een extra voorvak, zo ook de Samsonite Citybeat. Het perfecte plekje om spullen op te bergen die je vaak nodig hebt, zoals de reispapieren. Daarnaast zijn deze koffers minder allergisch voor krasjes en schade door het zachte materiaal. Reis je vaak met de auto, bus of trein? Dan is een Samsonite Citybeat iets voor jou!

Het Samsonite Citybeat aanbod bij Travelbags

Travelbags biedt de Samsonite Citybeat koffers in verschillende formaten en kleuren aan om zo jou van het beste model te voorzien. Ga voor een handbagage model wanneer je een korte trip maakt en kies voor een medium of groot ruimbagage model wanneer je wat langer weggaat. Afhankelijk van wanneer je een koffer besteld, wordt hij de volgende dag al bij je thuis geleverd. Heb je een vraag over een Samsonite Citybeat koffer? Stel deze gerust aan de klantenservice. Zij zitten klaar om al je vragen te beantwoorden.