Samsonite Neopod

Op zoek naar een koffer voor korte zakenreizen? De koffers in deze Neopod collectie zijn ideaal voor korte vakanties of zakentripjes. De koffers zijn uitbreidbaar mocht je toch nog wat meer mee willen nemen. Daarnaast is er plek voor je laptop en is er een USB-poort voor je powerbank.

Samsonite

Samsonite staat bekend om hun innovatieve en duurzame reiskoffers. Ze bieden kwaliteit en betrouwbaarheid waardoor je bagage goed beschermd is voor al je reizen. Als marktleider richten ze zich op het innoveren van producten die goed zijn voor mens en milieu. Koffers en tassen van Samsonite zijn ontworpen met hoogwaardige materialen zodat je lang kunt genieten van een Samsonite koffer of tas. De koffers en tassen worden geproduceerd in Europa om zo de CO2 voetafdruk zoveel mogelijk te beperken.

Neopod: Ideaal voor zakelijk reizen

Met een Neopod koffer reis je comfortabel en in stijl. Zoals we Samsonite kennen is er ook bij deze koffer overal over nagedacht. Het voorvak heeft verschillende opberg vakken, waaronder een vak om je laptop in op te bergen. Daarnaast is de binnenkant voorzien van verschillende handige opbergvakken waardoor je het overzicht behoudt in je koffer. Met het integreerde TSA-slot kun jij je spullen veilig met je meenemen gedurende de reis. De koffers zijn gemaakt van polycarbonaat, dit maakt de koffer een lichtgewicht, flexibel en enorm sterk. Kortom, perfect voor zakelijktrip of een vakantie voor een paar dagen.

Samsonite Neopod bij Travelbags

Jouw nieuwe Neopod koffer van Samsonite bestel je eenvoudig bij Travelbags. Als officieel dealer van Samsonite kun je bij ons terecht voor al je vragen en de volledige garantie. Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan alle Samsonite koffers bij Travelbags.