Tumi reistassen

Het liefst in stijl op reis? Dat kan met de exclusieve en prachtig vorm gegeven reistassen van Tumi.

Filteren
Je gekozen filters
Merk: Tumi
Geschikt voor aantal kg
Draagbaar als rugzak
Smart sleeve
Prijs
Kleur
Materiaal
Gewicht lege reistas

Tumi reistassen

Net zoals de totaalcollectie van Tumi, voldoen ook de reistassen aan de hoogste kwaliteitseisen en hebben ze een uitmuntende kwaliteit. Met een reistas van Tumi ga je stijvol op reis.

Exclusieve Tumi reistassen

In stijl op reis doe je natuurlijk met een reistas van Tumi. Het Amerikaanse merk Tumi weet al sinds 1975 exclusieve reisbagage te produceren, speciaal voor de zakelijke reiziger. Naast de Tumi koffer heeft het merk ook reistassen in de collectie zitten. Een reistas is de ideale metgezel tijdens een weekend weg, wintersportvakantie of zonvakantie. In deze praktische reistas neem je eenvoudig al je bagage in mee, en dat in stijl. De reistassen van Tumi zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en zijn eenvoudig mee te nemen. De reistassen zijn gemaakt van sterk nylon en zijn stuk voor stuk afgewerkt met de mooiste details.

Tumi reistassen online bij Travelbags.nl

Een comfortabele, maar stijlvolle reistas gevonden? Dan hoef je je geen zorgen te maken dat je stijlvol op reis kan gaan. Een reistas is niet alleen praktisch en comfortabel, maar een absolute musthave tijdens je vakantie!