Rode tassen

Rood kan een behoorlijk gewaagde kleur zijn als je het aan mensen vraagt. Toch is het een hele modieuze kleur en vrij gemakkelijk te combineren. Natuurlijk zijn er verschillende tinten rood waardoor je de voor jouw perfecte rode tas kunt uitkiezen is ons assortiment!

1 - 34 van 34 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Diversiteit in rode tassen

De rode tassen in het assortiment van Travelbags zijn verschillend van model. Er zijn rode hand-, business-, schouder- en rugtassen. Deze zijn er in verschillende roodtinten van licht tot donker. De donkerrode tassen gaan vaak al een beetje richting bruin waardoor het misschien iets minder gewaagd voelt. Wil je toch helemaal los gaan, ga dan voor een felrode tas!

Een rode tas voor krachtige uitstraling

Rood is de kleur van het leven. De kleur staat ook voor energie, vitaliteit, kracht en passie. De kleur rood doet het dan ook erg goed in de liefde. Kortom een rode tas zal het perfect doen tijdens bijvoorbeeld een date! Wel is het goed om rekening te houden met wanneer je je rode tas met je meeneemt. Zo hebben mensen in ziekenhuizen geen goede associaties met de kleur omdat het de kleur van bloed is. De kleur kan dus verschillende gedachtes oproepen in verschillende contexten.