Travelite koffers, functioneel en licht

Koffers van het merk travelite zijn koffers met een goede prijs-kwaliteitsverhouding en daarnaast ook nog eens erg licht en functioneel. Een ruim assortiment travelite koffers is verkrijgbaar bij Travelbags.

1 - 36 van 106 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Travelite koffers

Sinds de oprichting van het merk travelite in 1949 door Gerhard en Anne Winkler in Hamburg is het Duitse merk een specialist in het maken van duurzame en functionele reisproducten. In 1969 bracht de tweede generatie het merk tot grotere hoogte door verkoop in andere landen. travelite streeft naar het ontwikkelen van producten die zorgen voor een betere mobiliteit en lichter reizen. Daarbij is het belangrijk dat er gefocust wordt op de wensen van de klant.

Travelite koffers: innovatie en klantgericht

Lichte, functionele en innovatieve koffers en trolleys, dat zijn de travelite koffers en trolleys. travelite producten worden altijd met de nieuwste materialen, accessoires en technologieën gemaakt. travelite garandeert dat de koffers een goede kwaliteit hebben door de controles voor productie, tijdens de productie en als het product af is. Ieder product wordt namelijk zorgvuldig getest op de kwaliteit van riemen, hardware, wielen, handgrepen, materialen. Dit zorgt continu voor een het ontwikkelen van uitstekende koffers. travelite koffers zijn zeker de ideale reispartner voor alle fantastische trips.

Koffers van travelite op Travelbags

Er is voor iedereen wel een geschikte koffer van travelite te vinden. Bekijk de grote travelite collectie met daarin verschillende modellen, formaten, materialen en series. De collecties worden bovendien constant vernieuwd. Verder zijn de koffers voorzien van handige opbergvakken, zodat alle eigendommen perfect zijn op te bergen. Denk hierbij onder andere aan een interieur voorzien van pakriemen en handige gaasvakken. Door te filteren aan de linkerkant kan er gekozen worden voor een harde of zachte koffer met twee of vier wielen, gewicht, inhoud en materiaal, zodat je de koffer kiest die het beste bij alle wensen past, bij Travelbags kun je travelite trolleys en koffers direct online bestellen. Kun je geen keuze maken uit alle modellen en kleuren van Travelite? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor uitgebreid en deskundig advies.