Fjällräven reistassen

Fjällräven reistassen zijn sportief en stoer. Deze handige tassen zijn geschikt voor avontuurlijke reizigers.

Filteren
Je gekozen filters
Merk: Fjallraven
Geschikt voor aantal kg
Draagbaar als rugzak
Prijs
Kleur
Materiaal
Gewicht lege reistas

1 - 13 van 13 artikelen

Aanbevolen

Ontdek de Fjallraven collectie

Fjällräven maakt avontuurlijke en sterke tassen en reistassen voor mensen met een actieve lifestyle. Het merk besteed hierbij veel aandacht aan een duurzaam productieproces. Dit begon allemaal ruim 50 jaar geleden toen oprichter åke Nordin een rugzak met een houten frame ontwikkelde. Waar veel outdoormerken kozen voor een aluminium frame, koos Nordin voor hout omdat dit lichter en duurzamer is. Het duurzame aspect was dus al sinds de start een onmisbaar onderdeel van de Fjällräven rugzakken en reistassen. Nog steeds staat duurzaamheid hoog in het vaandel bij het merk. Iedere tas wordt dan ook zo ontworpen dat deze een leven lang meegaat. Ook maakt het merk geen of zo min mogelijk gebruik van chemische stoffen, waardoor de ecologische voetafdruk van Fjällräven zo klein mogelijk blijft.

Comfortabele reistassen

De reistassen van Fjällräven zijn ontzettend praktisch en klaar voor ieder avontuur. Het merk heeft verschillende reistassen in het assortiment, waaronder de slimme Splitpack duffel. Deze handige tas is een duffel en rugtas in een en bestaat uit twee delen die zorgen voor optimaal inpakgemak. Naast de Splitpack heeft het merk ook een klassiek model reistas in de collectie. Ook deze Duffle No. 6 kan op de rug worden gedragen. Beide reistassen zijn ontworpen met het oog op ergonomie en vormen een minimale belasting voor de rug. Het functionele aspect is optimaal in balans met het minimalistische, stoere uiterlijk van de reistassen. Het is dan ook erg eenvoudig om fan te worden van de reistassen van Fjällräven.

Shop Fjällräven reistassen online

travelbags is een officiele dealer van Fjällräven rugzakken, reistassen en accessoires. De stoere collectie van dit lifestylemerk is een lust voor het oog en uiterst functioneel. Shop de collectie online op travelbags. en ga op avontuur!