Vaude trolleys

De trolleys van Vaude zijn sportief en mogen zeker gezien worden! Deze handige trolleys worden op een milieuvriendelijke manier geproduceerd.

1 - 5 van 5 artikelen

Aanbevolen

Voor 23:59 besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Vaude trolleys collectie

Vaude is al meer dan 40 jaar actief in het sportieve segment. Het merk produceert kleding, bergsportuitrustingen, fietsaccessoires, tassen, koffers en trolleys en andere, sportieve items. Ieder product wordt met de grootste zorgvuldigheid geproduceerd, waarbij rekening wordt gehouden met het milieu. Vaude neemt haar verantwoordelijkheid voor mens en natuur dan ook uiterst serieus. Hierbij wordt er uiteraard rekening gehouden met het design en de uitstraling van de producten. De trolleys van het merk mogen dan ook zeker gezien worden!

Sportieve Vaude trolleys

De trolleycollectie van Vaude is verdeeld in diverse series die ieder een kenmerkende look hebben. Een van de grootste series is de New Island collectie. Deze sportieve collectie bestaat uit verschillende reistassen op wielen die gemaakt worden van duurzaam Tarpaulin. Tarpaulin is hetzelfde materiaal dat als dekzeil wordt gebruikt voor het afsluiten van vrachtwagens. Het is extreem sterk, waterafstotend en zal lange tijd meegaan. Dit maakt het ideaal voor het maken van de Vaude trolleys. De New Island trolleys zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten. Ieder item uit deze serie is voorzien van twee kenmerkende, witte strepen. Naast de New Island collectie heeft Vaude sportieve rugzakken op wielen. Deze trolleys zijn perfect voor de sportieve zakenman en kunnen zowel op de rug worden gedragen als over de vloer worden gerold. De rugzakken hebben een laptopvak en voldoende ruimte voor het meenemen van andere handbagage. De sportieve look van alle trolleys is kenmerkend voor Vaude.

Bestel Vaude trolleys online

De trolleys van Vaude zijn online verkrijgbaar op Travelbags.nl. Wie dus op zoek is naar een duurzame, sportieve trolley die op ecologische wijze geproduceerd is, kan deze ongetwijfeld vinden op Travelbags.nl. Bestel een item naar keuze en geniet van de uitmuntende kwaliteit van een Vaude trolley!