Trixie Koffers

Vind jij de collectie Trixie koffers ook zo ontzettend schattig? De koffers van Trixie zijn ontzettend populair, dat kan ook bijna niet anders door de prachtige dierenprints en leuke vrolijke kleuren. Kinderen zijn dan ook dol op Trixie koffers.

Trixie koffers, groot plezier voor de Kids

Of kinderen nu een nachtje gaan logeren of lekker op vakantie gaan. Trixie koffers zullen er voor zorgen dat de pret al begint met het inpakken van hun nieuwe koffer. Kies je voor een stoere krokodil of een schattige olifant. Trixie koffers zijn te krijgen in verschillende diermotieven, zodat er voor ieder kind iets leuks tussen zit. Naast plezier zijn de koffers ook erg praktisch. De ruime opening met ritsssluiting zorgt ervoor dat de kinderkoffer makkelijk ingepakt kan worden en met de elastische pakriem blijft de inhoud tijdens het reizen netjes op de plek.

Geniet morgen al van een nieuwe Trixie koffer

Gaan jullie snel op reis? Alle Trixie koffers op onze website worden uit voorraad geleverd. Afhankelijk van het moment dat je besteld kun je deze de volgende dag al bij je thuis verwachten. Heb je een vraag over een van onze Trixie koffers? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag bij het maken van een juiste keus of het beantwoorden van je vragen.