Patagonia Reistassen

Avontuur op de planning? Dat begint natuurlijk met een reistas of duffel van Patagonia. De reistassen van Patagonia zijn duurzaam, sportief en verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren. Ontdek de veelzijdige collectie reistassen van Patagonia online bij Travelbags.nl. 

1 - 19 van 19 artikelen

Aanbevolen

Patagonia reistas kopen? 

Patagonia, hét outdoormerk uit Amerika dat al sinds 1973 als geen ander weer een prachtige collectie te produceren met artikelen voor elk outdooravontuur. Het merk is ooit groot geworden met het produceren van klimmateriaal. Al snel werd het merk groter en succesvoller en werd de collectie uitgebreid met innovatieve outdoorartikelen. In de collectie van Patagonia is alles te vinden voor een sportief avontuur. Van een uitgebreide collectie kleding tot aan rugzakken, backpacks en reistassen. Niets is te gek en je vindt het wel in de Patagonia collectie. Daarnaast staat het merk bekend om hun duurzaamheid en fair trade activisme. Het merk wil daarnaast ook de positieve noot zijn in alles wat ze doen. Om deze reden spenderen zij jaarlijks 1% van de totale verkoop aan steun voor de ecologische initiatieven. Een prachtig initiatief als je het ons vraagt! 

Ontdek alle Patagonia duffels

Voor elk avontuur heeft Patagonia een passende tas in de collectie. Ga je een weekend weg of heb je een sportief avontuur voor de boeg? Dan is een Patagonia duffel jouw perfecte metgezel! De reistassen van Patagonia zijn niet alleen sportief en duurzaam, ook zijn ze praktisch in gebruik! De duffels zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, formaten en kleuren, zodat er voor elke trip een passend formaat is te vinden! De duffels van Patagonia hebben voldoende opbergmogelijkheden zodat je moeiteloos veel bagage kan meenemen. De duffel draag je makkelijk in de hand of op de rug, het is net wat je makkelijker vindt. De hoogwaardige kwaliteit en het ultieme draagcomfort zorgen ervoor dat je zonder moeite de duffel met je meeneemt. 

Shop een Patagonia duffel online bij Travelbags.nl

De duffels van Patagonia zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en modellen. Kies het perfecte formaat voor jouw volgende avontuur en ga zorgeloos op reis met een duffel van Patagonia! Veel plezier tijdens je volgende avontuur.