Leonhard Heyden rugzakken

De rugzakken van het duitse merk Leonhard Heyden hebben een klassiek ontwerp en zijn gemaakt van hoogwaardige leersoorten. Deze vintage Leonhard Heyden rugzakken zijn daarnaast erg functioneel en comfortabel.

1 - 6 van 6 artikelen

Aanbevolen

Voor 23:59 besteld, maandag in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Leonhard Heyden rugzakken

Ferdinand Heyden richtte in 1891 in het merk Leonhard Heyden op. Het begon met een kleine winkel en looierij in het duitse Keulen. Iets later opende twee generaties een eigen productielocatie. De productie werd dan ook handmatig gedaan.Eerst werden de huiden gelooid, zodat ze niet meer verteren. Tijdens het looien worden de eiwitten in de huid onoplosbaar gemaakt, waardoor het leer een lange levensduur krijgt. Vervolgens worden de huiden gewassen en bewerkt totdat ze de gewenste kleur, soepelheid en structuur hebben. Het leer is klaar om te worden gebruikt en wordt vervolgens gesneden, genaaid en zorgvuldig afgewerkt.Leonhard Heyden kande klant verzekeren van een tas, portemonnee of laptoptas van uitmuntende kwaliteit.

Vintage rugzakken van Leonhard Heyden

De rugzakkencollectie van Leonhard Heyden staat voor comfortabel, praktisch, stijlvol en een touch of vintage. Deze exclusieve collectie is zeer geschikt voor dagelijks gebruik gezien de look en comfort. Hoogwaardige leersoorten, klassiek design en functioneel gebruiksgemak maken ideale rugzakken.Iedere rugtas van Leonhard Heyden straalt ultiem vakmanschap uit. De tassen worden dan ook met de grootste zorgvuldigheid ontworpen en geproduceerd. Het merk wil namelijk dat de tassen aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Ieder item uit de Leonhard Heyden collectie is een aankoop voor het leven.Aan werkelijk elk detail is gedacht, waardoor de reistassen van Leonhard Heyden niet mogen ontbreken in de hand van iedere hardwerkende of studerende man of vrouw.

Leonhard Heyden rugzakken shop je online bij Travelbags.nl

Wie op zoek is naar een tijdloze en lederen rugzak kan ongetwijfeld een geschikt item vinden in de veelzijdige collectie van Leonhard Heyden. Met de rugzakken van het duitse merk Leonhard Heyden ga je stijlvol en comfortabel op pad. De collectie is verkrijgbaar op Travelbags.nl en is eenvoudig en veilig online te bestellen.