Leonhard Heyden reistassen

Het Duitse merk Leonhard Heyden maakt reistassen van hoogwaardige leersoorten met een klassiek design en voor functioneel gebruiksgemak.

Filteren
Je gekozen filters
Merk: Leonhard Heyden
Geschikt voor aantal kg
Draagbaar als rugzak
Smart sleeve
Prijs
Kleur
Materiaal
Gewicht lege reistas

1 - 9 van 9 artikelen

Aanbevolen

Voor 23:59 besteld, maandag in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Leonhard Heyden reistassen

Het was 1891 toen het merk Leonhard Heyden werd opgericht door Ferdinand Heyden. Wat allemaal begon met een kleine winkel met looierij, groeide al gauw uit tot een eigen productielocatie. Het merk ontwikkelde zich gauw en wist ook diverse awards op het gebied van lederwaren binnen te slepen. Allereerst waren de tassen van het duitse merk bedoeld voor mannen, maar in 2001 is de collectie aangevuld met damestassen. Inmiddels bestaat het merk al meer dan een eeuw en ligt de focus bij het ontwerpen nog altijd op functionaliteit, ambacht en kwaliteit. Leonhard Heyden kande klant verzekeren van een tas, portemonnee of laptoptas van uitmuntende kwaliteit.

Robuuste reistassen van Leonhard Heyden

De reistassencollectie van Leonhard Heyden is veelzijdig. Deze exclusieve collectie is zeer geschikt voor de zakelijke reiziger. Hoogwaardige leersoorten, klassiek design en functioneel gebruiksgemak maken een ideale weekendtas.Iedere weekendtas van Leonhard Heyden straalt ultiem vakmanschap uit. De tassen worden dan ook met de grootste zorgvuldigheid ontworpen en geproduceerd. Het merk wil namelijk dat de tassen aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Ieder item uit de Leonhard Heyden collectie is een aankoop voor het leven.Aan werkelijk elk detail is gedacht, waardoor de reistassen van Leonhard Heyden niet mogen ontbreken in de hand van iedere reizende zakenman of -vrouw.

Bestel Leonhard Heyden reistassen online bij Travelbags.nl

Wie op zoek is naar een tijdloze en lederen reistas kan ongetwijfeld een geschikt item vinden in de veelzijdige collectie van Leonhard Heyden. Met de reistassen van het duitse merk Leonhard Heyden ga je stijlvol en comfortabel een weekend weg. Deze is verkrijgbaar op Travelbags.nl eenvoudig en veilig online te bestellen.