Gabol reistassen

De reistassen van Gabol zijn stijlvol en praktisch. Het merk weet precies waar een goede reistas aan moet voldoen. 

1 - 20 van 20 artikelen

Aanbevolen

Gabol reistassen collectie

Het Spaanse merk Gabol werd in 1965 opgericht door de Gallego familie. In een kleine werkplaats produceerde de familie lederwaren van uitstekende kwaliteit. Vanaf het begin van de productie staat de consument centraal. Iedere tas, koffer en reistas speelt dan ook maximaal in op de behoeften van de klant. Het merk is enorm populair omdat het de ideale balans biedt tussen kwaliteit, design en prijs. De designs zijn opvallend, mooi en vernieuwend. Daarom kan men met een reistas van Gabol in stijl reizen.

Reistassen met wielen

Een reistas met wielen is op meerdere manieren comfortabel te vervoeren. De reistassen van Gabol kunnen door de stevige handvatten in de hand worden gedragen als ze licht ingepakt zijn. Wanneer de tas te zwaar is om constant in de hand te worden gedragen, rolt deze met behulp van de trekstang en wielen eenvoudig achter de eigenaar aan. Ideaal en geschikt voor meerdere reizen! Pak bagage eenvoudig en overzichtelijk in dankzij verschillende vakken en kies uit diverse, mooie modellen en kleuren. Een Gabol reistas op wielen is de perfecte reisgenoot.

Reistassen zonder wielen

Als reisspecialist heeft Gabol natuurlijk ook reistassen zonder wielen. Deze sportieve tassen zijn geschikt voor een kortere reis zoals een citytrip of weekend weg. Ze kunnen ook prima als sporttas of handbagagetas worden gebruikt. Zowel de reistassen zonder als de reistassen met wielen worden gemaakt van duurzaam nylon of polyester. Dit materiaal kan zeker tegen een stootje en zorgt voor een eigentijdse uitstraling.

Shop Gabol reistassen online

De reistassen van Gabol zijn online verkrijgbaar op Travelbags.nl. Iedere tas is met de grootste zorgvuldigheid ontworpen en heeft een minimalistisch, tijdloos design. Hierdoor kan een reistas van Gabol voor lange tijd gebruikt worden. Kies voor strakke, gestroomlijnde modellen of ga voor een sportieve, rondere tas. Wat de keuze ook is, met een Gabol reistas gaat iedere man of vrouw voor een aangename prijs in stijl op reis.