Affenzahn Tassen

Ontdek de vrolijke diertjes van Affezahn. De tassen zijn het ideale vriendje om met je kleine op pad te gaan. Functioneel in gebruik, want kinderen kunnen zelf hun spulletjes meenemen. De tong is uit te rollen om je adresgegevens of te schrijven. Voor welk diertje ga jij?

1 - 4 van 4 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Affenzahn

Affenzahn is een bijzonder merk dat kinderen inspireert om de wereld te verkennen met enthousiasme en creativiteit als leidraad. De collecties tassen en accessoires zijn niet alleen functioneel, maar ook uiterst vermakelijk. Met aandacht voor detail en een vleugje humor ontwerpt Affenzahn tassen die niet alleen comfortabel zijn om te dragen, maar ook een glimlach op het gezicht van kinderen toveren. Elk item is voorzien van slimme en interactieve elementen die de nieuwsgierigheid van kinderen prikkelen en hun verbeelding stimuleren. Ontdek de speelse wereld van Affenzahn, waar avontuur en verbeelding hand in hand gaan.

Dierlijke tassen van Affanzahn

De tassen van Affenzahn, vervaardigd uit gerecyclede PET-flessen, zijn de ideale metgezel voor jonge reizigers. Naast hun schattige ontwerp zijn de Affenzahn tasjes ook zeer praktisch in gebruik. Mocht een kind het tasje onverhoopt kwijtraken, dan is er een label in de tong waarop een naam of adres geschreven kan worden. Ontdek de collectie nu online bij Travelbags, de officiële dealer van Affenzahn.