YLX Gear

Het merk YLX Gear is opgericht met een belangrijk doel. Het creëren van tassen van hoogwaardige kwaliteit die betaalbaar zijn en de aarde letterlijk en figuurlijk niks kost. Daarom zijn alle producten van YLX Gear gemaakt van rPET. Ontdek hier de unieke collectie bij Travelbags.

1 - 10 van 10 artikelen

Aanbevolen

Gemaakt van gerecyclede petflessen

Tijdens een bezoek in Myanmar zag de oprichter van YLX Gear een meisje dat midden in het plastic afval zat. Hij besefte de enorm prijs die productieprocessen op de wereld en de mensen heeft. Daarom nam hij het besluit om mens en planeet prioriteit te geven boven winst. Dit keerpunt inspireerde Jeroen om een nieuwe weg in te slaan, waarbij hij zich volledig richtte op duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid. Hierdoor is er gekozen om producten te maken gerecycled materiaal, gemaakt rPET. Dit zijn petflessen die na gebruik worden omgezet tot deze fantastische tassen, koffers en accessoires.

Dierlijke designs met Freek Vonk

Alle tassen, koffers en accessoires zijn voorzien van een duidelijke print. Zo zijn er veel verschillende dierlijke designs, zoals haaien, slangen en hagedissen maar ook bloemen. Deze collectie is een samenwerking met de bekende bioloog Freek Vonk. Net als YLX Gear vindt Freek Vonk het ook heel belangrijk dat wij goed met de aarde en mensen om gaan. Vandaar dat deze leuke samenwerking tot stand is gekomen.

YLX Gear online bij Travelbags

Heb jij jouw nieuwe vrolijke schooltas, reistas, koffer of toilettas gevonden bij YLX Gear? Bestel deze dan eenvoudig en snel bij Travelbags. Heb je nog een specifieke vraag of advies nodig? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, zij helpen je graag.