Trixie Portemonnees

Ontdek de betoverende wereld van Trixie's kinderportemonnees. Deze vrolijke accessoires zijn speciaal ontworpen voor kinderen, met speelse ontwerpen en handige functionaliteiten. De portemonnees zijn ontworpen met de vrolijke dierenvriendjes van Trixie. Voorzien van een grote rits om makkelijk te openen.

Trixie

De wereld van Trixie draait om de eindeloze verbeelding van kinderen. Dit komt tot uiting in de betoverende dierenprints die zowel kinderen als ouders aanspreken. De Trixie-collectie is zorgvuldig samengesteld, waarbij prachtige kleuren en texturen samenkomen. Mix en match items uit de collectie om een perfecte combinatie te creëren die aansluit bij jouw eigen wensen en stijl.

Kinderportemonnees van Trixie

Ontdek de vrolijke portemonnees van Trixie, ontworpen als schattige Trixie diertjes. Deze portemonnees zijn speciaal gemaakt voor de kleintjes die klaar zijn voor hun eigen portemonnee. Want zelfs al zijn ze nog klein, ze willen zich groot voelen. Ondanks het compacte formaat bieden deze portemonnees voldoende ruimte om sleutels, zakgeld of zelfs haarelastiekjes in op te bergen. Dankzij de grote rits kunnen kinderen gemakkelijk zelf de portemonnee openen en sluiten. Heb je al een keuze kunnen maken welk dierenvriendje jouw nieuwe metgezel wordt? Bestel jouw Trixie portemonnee eenvoudig bij Travelbags, dé officiële dealer van Trixie.