JanSport Schooltassen 

Je verwacht het wellicht niet, maar JanSport is het meest verkochte schooltassen merk ter wereld! Dit komt vooral door de ongekende populariteit van JanSport in Amerika. In Nederland is JanSport ook steeds meer aan de weg aan het timmeren. Je ziet dit merk dan ook steeds meer op het schoolplein en in de collegezalen voorbij komen. Naast de aantrekkingskracht van de retro look, is ook de kwaliteit van een JanSport rugzak ongekend. Er wordt maar liefst levenslange garantie gegeven op een JanSport schooltas! 

1 - 11 van 11 artikelen

Aanbevolen

De ultieme kwaliteit van een JanSport schooltas 

Een schooltas heeft vaak veel te verduren. Deze zit vaak propvol met boek en andere essentials. Een stevige, duurzame schooltas is dan ook wel een must. Met een JanSport schooltas zit je dan helemaal goed, aangezien ze zo overtuigt zijn van de kwaliteit, dat er levenslange garantie op de tassen wordt gegeven. Een JanSport tas is dan ook een fantastische investering voor het leven. 

Wanneer je dus op zoek bent naar een schooltas van een populair, of populair worden merk, die ook nog eens van topkwaliteit is, dan kun je niet om JanSport heen.  Ga jij voor een tas uit de populaire Superbreak serie (in een enorme verscheidenheid aan kleuren en prints) of kies je voor een ander model? 

Vind je duurzaamheid en klimaat belangrijk? Ook dan zit je met een JanSport schooltas helemaal goed, aangezien vrijwel alle tassen gemaakt zijn van 100% gerecycled materiaal. Niets meer wat jou tegenhoudt om vandaag nog je nieuwe schooltas te bestellen!