Vakantiebeurs 2024

Ga in één dag de wereld rond op de Vakantiebeurs, van 11 t/m 14 januari 2024 in Jaarbeurs Utrecht! De Vakantiebeurs is een internationaal georiënteerde beurs met honderden exposanten (waaronder Travelbags) die alles rond reizen onder de aandacht brengen. Tijdens de beurs is er een groot aanbod aan organisaties, hotels en bestemmingen aanwezig, en staat Travelbags ook paraat om jou te informeren over jouw passende bagage! Ontdek nieuwe culturen, smaken en avonturen en laat je informeren over de nieuwste reistrends. Of je nu van actie houdt, wilt ontspannen of juist op zoek bent naar een combinatie van beiden, bij de Vakantiebeurs ben je aan het juiste adres!

SCOOR JOUW TICKET HIER:

TICKETS

Heb jij een ticket gescoord of ga je dat nu doen? Groot gelijk heb je! Bij de Dutch Travel Week Festival vind je namelijk ook een wereldmarkt, een foodtruckfestival en een groot podium met dansoptredens, muziekworkshops en shows. TV-kok Ramon Brugman is aanwezig met de kookshow, er komen reisinfluencers en is er dagelijks het Vakantiebeurs Prijzenfestival. Ook leuk om te weten is dat de Vakantiebeurs verschillende routes heeft!

Duurzaamheidsroute

Reis je graag met zo min mogelijk impact en met oog voor duurzaamheid? Dan ben je bij de duurzaamheidsroute aan het juiste adres. Duurzaamheid wordt een steeds belangrijker element in het nieuwe reizen. Vakantiebeurs sluit zich graag aan bij deze thema’s en heeft zodoende de duurzaamheidsroute ontwikkeld, langs partners die vakanties en reizen aanbieden met duurzaamheid in het achterhoofd.

Foodtour

Ben jij een echte foodie? Dan is de Foodtour op de Vakantiebeurs jouw ultieme ticket naar een smaakvolle wereldreis! Met de Foodtour volg je een verrukkelijke route langs diverse continenten, proevend van heerlijke hapjes en drankjes die de wereldkeuken vertegenwoordigen.

Familieroute

Voor de kleine reiziger is er een speciale kidsroute uitgestippeld op de beursvloer. Emmie van de Wereldtrein neemt je mee op reis over de Vakantiebeurs, verzamel zoveel mogelijk stickers in je kidspaspoort, doe leuke activiteiten en aan het einde van de dag ben je een echte wereldreiziger, net als Emmie!

Scoor jij een gave deal bij ons op de stand?

Zoals je hebt gelezen, is Travelbags ook aanwezig op de Vakantiebeurs! Heb jij vragen over passende bagage en wil jij deze scoren aan de hand van een gave deal? Neem dan zeker een kijkje op stand 10.B020. Alvast tot dan!

Marit

Marit