Een vieze hotelkamer? Maak kennis met de Mr. John Travelkit. 

Je zit er niet op te wachten, maar het blijkt een van de grootste ergernissen onder de vakantiegangers te zijn: Een vieze hotelkamer. Met de Mr. John travel kit is dit verleden tijd! Hiermee spoor je makkelijk bacteriën, lichaamsvocht, schimmels en andere viezigheid in je hotelkamer op én is het binnen no time hygiënisch schoon!  

Onbezorgde en brandschone vakantie

Een onbezorgde en brandschoon verblijf tijdens je vakantie is voor veel vakantiegangers een must! RTL-presentator John Williams heeft hiervoor de perfecte oplossing: De Mr. John travel Kit! Met deze travel kit zorg je altijd en overal goed voor jezelf. Volgens John Williams kun je binnen een handomdraai je eigen verblijf controleren én oplossen, zonder meteen actie te ondernemen. Blijkt jouw verblijf inderdaad erg vies te zijn en kun je dit zelf niet schoonmaken? Ga dan naar de receptie!  

Op reis met de Mr. John Travel Hygiëne kit

De Mr. John travel kit bestaat uit schoonmaakdoekjes, een uv-lamp, hygiëne-test en een plastic hoesje voor de afstandsbediening. Met de inhoud van deze praktische en compacte travel kit kun je zelf controleren hoe schoon (of vies) jouw verblijf is. Op deze manier is jouw verblijf binnen no time hygiënisch schoon en hoef je je geen zorgen te maken over bacteriën schimmels en andere viezigheid. 

Bacterievrije afstandsbediening 

Wist je dat de afstandsbediening het meest onhygiënische voorwerp is in je hotelkamer? In de travel kit vind je twee plastic hoesjes die je eenvoudig om de afstandsbediening kan doen. Je sealt deze eenvoudig met de föhn en bij vertrek is dit plastic hoesje eenvoudig te verwijderen!  

Brandschoon met desinfectiedoekjes

Om er zeker van te zijn dat jouw verblijf er brandschoon uitziet, kun je met de bijgeleverde schoonmaakdoekjes de eventuele kleine viezigheden zelf schoonmaken! Desinfecteer altijd de deurklinken, lichtknopjes en sanitair met deze doekjes. Dit kun je gebruiken in combinatie met de bijgeleverde spray. 

Mr. John Hygiene-test

Ben jij een controlfreak? Gebruik dan de Mr. John hygiëne-test. Met deze hygiëne-test kun je controleren of jouw verblijf daadwerkelijk wel wordt schoongemaakt. Deze test laat een onzichtbare smiley achter op de plek waarvan jij wilt weten of dit wordt schoongemaakt. Schijn bij terugkomst op je kamer met de uv-lamp op deze plek en je weet zeker of je verblijf wel of niet wordt schoongemaakt! 

UV-lamp

Met de bijgeleverde UV-lamp kun je zelf controleren of je in een schone (hotel)kamer verblijft. Door het UV-licht zullen achtergebleven lichaamssappen en andere viezigheden oplichten. Let op: Dit hoeft niet altijd te betekenen dat je in een vieze hotelkamer verblijft, het kan namelijk ok zijn dat er eventuele stofdeeltjes oplichten. Wordt er na het gebruik van de UV-lamp alsnog een aanzienlijke hoeveelheid witte deeltjes opgelicht? Dan is het verstandig om de housekeeping van het hotel te benaderen!  

Koen