Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

Gratis retourneren

Logo 1

Backpack accessoires

Op zoek naar backpack accessoires voor jouw backpack avontuur? Bekijk de diverse accessoires online bij Travelbags, die jou het backpacken net een stukje makkelijker maken.

Backpack accessoires

Backpackaccessoires kunnen het jouw backpack avontuur net een tikkeltje makkelijker maken, waardoor jij meer tijd hebt om te kunnen genieten van jouw reis. Omdat je een minimale hoeveelheid mee kunt nemen in jouw backpack, is het belangrijk dat de accessoires zo klein en compact mogelijk zijn. backpacken is voor jong en oud, bewijzen de accessoires van Deuter maar weer. Dankzij het handige zonnescherm en de voetsteunen voor jouw backpack, kun je de kleinste zo achterop meenemen.

Backpack inpakken

Het is algemeen bekend dat je beperkte ruimte hebt wanneer je met een backpack gaat reizen. Daarom zijn de backpack accessoires compact en praktisch. De Greenland Wax van Fjallraven zorgt bijvoorbeeld voor extra bescherming tegen water van jouw kleding en backpack. Wel zo handig wanneer je onverwacht in onstuimig weer terecht komt of wanneer er een regenachtige dag op de vooruitzichten staat. Kortom, met de juiste accessoires kun jij genieten van jouw backpack reis.

Shop backpack accessoires

Nu jouw reis gepland staat, jij jouw juiste backpack gevonden hebt van bijvoorbeeld Deuter, Osprey of Jack Wolfskin, dienen alleen de accessoires nog aangeschaft te worden. Gelukkig hoef je niet te lang op jouw pakket te wachten want vandaag besteld, is vandaag verzonden. Op die manier wordt jouw pakketje op de eerstvolgende werkdag geleverd. Daarnaast worden bestelling vanaf €20 gratis thuisbezorgd.