Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 20,-

Gratis retour

4.889,747 reviewsTrustpilot logo
Logo 1

Vaude reistassen

De reistassen van Vaude staan voor plezier en veiligheid. Vaude maakt de reistassen in harmonie met de natuur: fair en ecologisch.

22 artikelen
Aanbevolen
Vaude Rotuma 65 Medium Trolley mocca
Vaude Sapporo II Reistas black
Vaude Rotuma 65 Medium Trolley apple green
Vaude Rotuma 90 Large Trolley apple green
Vaude Rotuma 90 Large Trolley mocca

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 20,-

Gratis retour

Vaude Rotuma 90 Large Trolley azure
Vaude Desna 60 Sport-Reistas black
Vaude Desna 60 Sport-Reistas caramel
Vaude Desna 90 Sport-Reistas caramel
Vaude Turin S Reistas fjord blue
Vaude Turin M Reistas fjord blue
Vaude Turin L Reistas fjord blue
1 reviews
  159,00 179,00
  Vaude Rotuma 65 Medium Trolley black
  Vaude Rotuma 65 Medium Trolley orange
  Vaude Rotuma 65 Medium Trolley azure
  Vaude Rotuma 65 Medium Trolley marina
  Vaude Rotuma 90 Large Trolley black
  Vaude Rotuma 90 Large Trolley orange
  Vaude Rotuma 90 Large Trolley marina

  Ontdek de Vaude collectie

  Vaude staat voor eerlijke productie, duurzaamheid en topprestaties. Het Duitse merk is constant bezig met het verleggen van grenzen op het gebied van duurzame productie. Het wil daarmee sportievelingen nu en later maximaal van de natuur laten genieten. De collectie speelt in op drie segmenten: bergsport, fietssport en Pack 'n Bags; rugzakken voor dagelijks gebruik. De roots van het merk liggen dan ook in de bergsport. De passie voor de sport en het stellen van hoge eisen die het merk aan zichzelf stelt staan dan ook centraal in alles wat Vaude doet.

  Reistassen in harmonie met de natuur

  Mensen zijn constant op reis. Reizigers verlangen naar het maken van verre reizen. Voor het werk reizen veel mensen van A naar B. Reistassen moeten daarom comfortabel zijn en voorzien in ieders behoeften. De reistassen van Vaude voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van duurzaamheid. Sinds 2001 werkt het merk volgens de strikte bluesign® milieustandaard. Deze controleert de volledige textielproductieketen, waardoor ieder product zorgvuldig wordt gecheckt voordat deze in de collectie wordt opgenomen. Iedere rugzak is dan ook van de hoogste kwaliteit. Bij zowel de kleine als grote tassen staan design, comfort en duurzaamheid perfect in balans. Deze combinatie maakt de rugtassen van Vaude erg geliefd.

  Shop Vaude reistassen op Travelbags.nl

  Wie op zoek is naar een lichtgewicht reistas met een fraai design kan deze ongetwijfeld vinden in de Vaude collectie. Het merk maakt de mooiste reistassen die aan de hoogste milieu-eisen en kwaliteitseisen voldoen. Zo kan er met een gerust hart geshopt worden! Bestel een reistas van Vaude online op Travelbags.nl en profiteer van snelle service en gratis verzending vanaf 20 euro.