Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

Gratis retourneren

Logo 1

VANBER

De collectie tassen van VANBER zijn duurzaam, stijlvol en kwalitatief. VANBER gebruikt voor hun assortiment zacht en soepel plantaardig cactusleer wat vergelijkbaar is met echte leersoorten. Benieuwd naar de hele collectie? Bekijk het VANBER assortiment bij Travelbags en ga voor jouw favoriet!

1 - 2 van 2 artikelen

Aanbevolen
VANBER Rolltop black
DUURZAAM
VANBER Daypack black
DUURZAAM

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

Gratis retourneren

Inspirerende tassen bij VANBER

VANBER is in 2020 opgericht door een tassenproducent met tientallen jaren ervaring die uitblinkers in dit vakgebied samen heeft gebracht. Met hun missie maken ze inspirerende tassen met een minimale impact op de planeet. De rugzakken van VANBER zijn perfecte voor elke meeting maar ook voor het leven daarna. De tassen bieden goede bescherming waardoor de waardevolle inhoud droog en veilig blijft.

Plantaardig cactusleer

De collecties van VANBER zijn gemaakt van plantaardig cactusleer. Dit leer is afkomstig van Desserto in Mexico, dat zijn dé pioniers op het gebied van plantaardig leer. De cactus wordt gebruikt om het meest dier- en milieuvriendelijke leeralternatief op de markt te produceren. Hiervoor worden de cactussen niet gekapt maar gesnoeid. Daarnaast wordt er minimaal water gebruikt tijdens het productieproces. Het Desserto leer is échte kwaliteit in uitstraling, robuustheid en duurzaamheid.

VANBER bij Travelbags

De duurzame, kwalitatief goede en stijlvolle VANBER collectie is verkrijgbaar bij Travelbags. Deze van cactusleer gemaakte tassen maken jouw werk- en schooldagen nét wat stijlvoller. De handige extra’s die de collectie bezit maken de tas extra comfortabel. Bekijk de VANBER collectie bij Travelbags!