Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

Gratis retourneren

Logo 1

Travelteq

Het Nederlandse merk Travelteq heeft een uitgebreide collectie stijlvolle, exclusieve businesstassen voor heren. Deze functionele business tassen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, kleuren en worden met de hand gemaakt van hoogwaardig Italiaans leer. De tassen hebben een tijdloos design, hoge kwaliteit en slimme, technologische oplossingen. Kortom, een Travelteq tas is een stijlvol en slim verlengstuk van jouw dagelijkse leven. Ontdek de prachtige, exclusieve laptoptassen van Travelteq online bij Travelbags.nl. 

1 - 7 van 7 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

Gratis retourneren

Travelteq tas kopen? 

Travelteq is een Nederlands merk, opgericht in 2009 door Michel van Ogtrop en Maarten den Biggelaar. Het Nederlandse merk weet sindsdien flink aan de weg te timmeren en is inmiddels wereldwijd een succes! Niet alleen met succesvolle publicaties in de New York Times en The Financial Times, zelfs Koning Willem-Alexander en Jort Kelder zien we met Travelteq business tas! De business tassen van Travelteq zijn bekend geworden door de iconische briefcase, maar dan nét even anders. De briefcase is de basis van alle ontwerpen en worden gecombineerd met slimme en technologische oplossingen. Dit maakt een Travelteq tas uniek, tijdloos en ideaal voor elke (zakelijke) reis! Mede dankzij de uitmuntende kwaliteit van het Italiaanse leer!

Zorgeloos op pad met Travelteq

De exclusieve business tassen van Travelteq staan bekend om hun iconische en exclusieve design. Innovatie staat hoog in het vaandel bij het merk. Tegenwoordig gaan steeds meer mensen reizen. En dit moet natuurlijk makkelijk. Met deze gedachte zijn de tassen van Travelteq ontworpen. De tassen moeten onnodige situaties voorkomen. Hierdoor zijn de tassen voorzien van innovatieve en slimme functies. Ben je bang dat je mobiele telefoon tijdens je reis op is? Geen zorgen! De Travelteq tas zorgt ervoor dat je je mobiele telefoon kan opladen door de optionele powerbank die je eenvoudig in het daarvoor bestemde binnenvak van de tas kan meenemen. ok belangrijke documenten die je bij de hand moet hebben tijdens het reizen berg je makkelijk op in het voorvak. Niet alleen innovatie en technologie staat hoog in het vaandel bij het merk, ook de kwaliteit speelt een belangrijke rol. De tassen van Travelteq zijn gemaakt van hoogwaardig Italiaans leer en worden met de hand gemaakt in Italië. Zo is het merk met hun jarenlange ervaring op zoek gegaan naar de beste materialen van de hoogste kwaliteit. De tassen worden gemaakt van plantaardig gelooid Vacchetta leer uit Toscane! Dit maakt een Travelteq tas niet alleen uniek maar ook duurzaam. 

Travelteq business tas online kopen bij Travelbags.nl

Het Nederlandse merk Travelteq weet precies in te spelen op de urban reiziger van tegenwoordig. Innovatie, technologië en uitstraling spelen een belangrijke rol bij het merk en dat is duidelijk terug te zien in de business tassen van Travelteq! De Travelteq laptoptassen zijn ideaal voor de zakelijke man die graag in stijl van A naar B reist mét uiteraard een stijlvolle tas aan de zijde. Een Travelteq tas is een stijlvol en slim verlengstuk voor je dagelijkse leven. Ontdek de veelzijdige collectie van dit prachtige merk en ervaar de uitmuntende kwaliteit.