Voor 22.59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

Gratis retour

Logo 1

Tile

Ben jij constant al je spullen kwijt? Dan is een Tile bluetooth tracker de perfecte oplossing! Bevestig deze eenvoudig aan je (waardevolle) spullen, download de Tile app op je smartphone en binnen no time heb jij je verloren spullen teruggevonden! De bluetooth trackers van Tile zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. 

Wat is een Tile bluetooth tracker?

Niets is vervelender om constant je spullen kwijt te raken. Maar, de bluetooth trackers van Tile zijn hiervoor de perfecte oplossing. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, zodat je aan al je waardevolle spullen een tracker kan bevestigen. Ook is Tile klein en dun in formaat, zodat het gemakkelijk overal in te stoppen en/of aan te bevestigen is. Maar wat is een Tile bluetooth tracker precies en wat kun je er mee? Een Tile bluetooth tracker is een gadget die als eerst geactiveerd moet worden in de gratis Tile app. De app helpt je met het terugvinden van je spullen door een geluidsignaal af te spelen. Wanneer jij je voorwerp hebt voorzien van tracker en deze kwijt raakt binnen het bereik van je bluetooth bereik van je telefoon, zal er een luid geluid worden afgespeeld. Ben je te ver van je verloren voorwerp af? Dan kun je alsnog in de app zien hoe ver je van de Tile af bent en waar je verloren voorwerp zich bevindt. Op deze manier hoef je niet lang te zoeken naar je portemonnee, sleutels of andere waardevolle spullen. Na het activeren en koppelen van je tracker in de app, zie je de laatste update van je Tile. 

Verschillende Tile bluetooth trackers

De Tile bluetooth tracker is verkrijgbaar in verschillende formaten, zodat het op vrijwel elk product te bevestigen is met een sleutelring of een plakrand op de tracker. Zo kun je de kleine ronde trackers eenvoudig met een plakrand bevestigen op bijvoorbeeld je fotocamera. Ook zijn er platte trackers verkrijgbaar die je moeiteloos op je laptop kan bevestigen. Ook grotere formaten zijn verkrijgbaar, zodat je deze aan je sleutelbos, rugzak of tas kan bevestingen. Er zit ook zeker verschil in de trackers, niet alleen in het formaat. Maar ook in het bluetooth bereik en het volume van het alarm. Of je nu voor de Tile Mate, Tile Pro, Tile Slim of sticker gaat? Voor ieder voorwerp is er een passende tracker in de collectie van Tile te vinden! 

Tile Bluetooth tracker kopen? 

Ben jij een chaoot die constant alle spullen kwijtraakt? Dan is een Tile bluetooth tracker de perfecte oplossing! Je hebt de keuze uit verschillende formaten en modellen, zodat je aan ieder willekeurig voorwerp een tracker kan bevestigen! Een ding is zeker: met een Tile bluetooth tracker vind je binnen no time je spullen weer terug!