Thule Koffers

Op zoek naar een Thule koffer of handbagage koffer? Ontdek de veelzijdige collectie koffers van Thule! Of je nu op zoek bent naar een handbagage koffer, grote koffer of een zachte koffer, Thule heeft ongetwijfeld een passende koffer in de collectie waarmee jij zorgeloos op reis kan! 

Ontdek alle Thule Koffers

Thule, het merk van Zweedse afkomst is opgericht in 1942. Het merk is begonnen met de productie van sterke, gestroomlijnde dakkoffers en functionele fietsendragers voor liefhebbers van het buitenleven. Inmiddels heeft Thule de collectie uitgebreid met rugzakken, reistassen, trolleys, laptoptassen en bijpassende (reis)accessoires. Allemaal om het leven van een sportieveling makkelijker te maken en met oog op de sportieve, avontuurlijke stedeling. De collectie heeft de ideale combinatie tussen design en functionaliteit. Ook de Thule koffers heeft een slim en functioneel design. 

Sportieve koffers van Thule

Thule heeft verschillende formaten koffers in de collectie. Of je nu op zoek bent naar een sportieve handbagage koffer, hardschalige koffer of een zachte koffer: in de collectie van Thule zit ongetwijfeld een passende koffer om je avontuur mee te beginnen. De koffers bieden voldoende ruimte voor het meenemen van alle bagage. De koffers zijn ook gemaakt van hoogwaardige materialen, zodat je niet alleen lang plezier hebt van je koffer, maar ook een keuze kan maken uit verschillende kleuren. Nieuw in de collectie zijn de exclusieve Thule Revolve koffers. Deze schokbestendige koffers zijn eenvoudig met je mee te rollen over ruwe terreinen. Liever een zachtschalige koffer? Maak dan een keuze uit de populaire Subterra of Crossover 2 collectie. Alle koffers van Thule hebben een sportieve uitstraling en staan garant voor kwaliteit en innovatieve designs. Ook dit zijn in alle Thule koffers terug te zien! 

Bestel een Thule koffer online bij Travelbags.nl

Of je nu een citytrip op de planning hebt staan, een lange vakantie of een wereldreis, met een Thule koffer kun je genieten comfort en gebruiksgemak. Maak een keuze uit de veelzijdige collectie koffers van Thule en ga onbezorgd op reis!