Kipling luiertassen

Ben je op zoek naar tas voor alle spullen die je nodigt hebt voor de kleine? Met een Kipling luiertas ben je verzekerd van genoeg ruimte. Een babytas van Kipling is ervoor gemaakt om alle spullen voor de kleine in één tas mee te kunnen nemen. Met een baby kunnen dingen nogal chaotisch en niet volgens plan verlopen. Met een Kipling luiertas heb je in ieder geval alles bij de hand en kun je voorbereid de deur uit.

Overal aan gedacht met een Kipling luiertas

Met een baby zit een ongelukje vaak in een klein hoekje. Je kunt heel goed voorbereid de deur uit gaan maar het zal toch niet volgens plan verlopen. Bij een Kipling luiertas is over alles nagedacht. Zo heb je genoeg opbergruimte zodat je alles mee kunt nemen. Daarnaast zit er aan de buitenkant van de tas een flessenhouder zodat je niet in de tas hoeft te zoeken naar waar het flesje ook alweer lag. Ook zit er een verschoonmatje in de tas. Zo heb je altijd de mogelijk om de kleine te verschonen want lopen met een verkeerd geurtje is niet zo prettig. De kwaliteit van de tas is echt Kipling, topkwaliteit. Als kers op de taart heeft de tas ook de welbekende Kiplingaap sleutelhanger.  

Kipling bestel je bij Travelbags

Als officieel dealer bestel je Kipling bij Travelbags. Mocht je vragen hebben over een luiertas van Kipling dan kun je bij ons terecht voor al je vragen. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor garantie.