Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 20,-

Gratis retour

4.889,815 reviewsTrustpilot logo
Logo 1

Samsonite Uplite

Samsonite Uplite koffers zijn extreem licht en bieden voldoende ruimte voor iedere reis. Deze collectie zachte koffers maakt reizen aangenaam en comfortabel.

Ontdek de nieuwste Samsonite koffers

Samsonite is een van de meest toonaangevende merken in de koffermarkt. Het merk werd in 1910 opgericht door Jesse Shwayder en startte met het fabriceren van sterke koffers waarin bagage veilig vervoerd kon worden. Ruim vijftig jaar later, in 1966, veranderde het bedrijf de naam van Shwayder Trunk Manufacturing company naar Samsonite. Al meer dan een eeuw probeert Samsonite in te spelen op trends en de behoeftes van reizigers. Voor zowel hardschalige als zachte koffers kan iedere reiziger bij Samsonite terecht.

Samsonite Uplite: lichtgewicht koffers

Een innovatieve serie lichtgewicht koffers met een stijlvolle look: dat is de Samsonite Uplite collectie. De zachte koffers hebben een elegante uitstraling dankzij de subtiele details. Het interieur van deze koffers biedt alle ruimte en mogelijkheden om bagage overzichtelijk vanuit huis naar de plek van bestemming te vervoeren. Zo is van chaotische bagage bij aankomst geen sprake. De kleinste modellen van deze serie zijn uiterst geschikt als handbagagekoffer. De koffers voldoen aan de IATA norm en mogen hierdoor bij de meeste vliegtuigmaatschappijen aan boord als handbagage. Het vaste TSA-slot op alle koffers maakt ze perfect voor een verre reis naar bijvoorbeeld de USA. Dankzij het lichte gewicht van de Uplite Spinner 55 en alle andere Uplite koffers blijft er voldoende ruimte over voor bagage, zonder dat de gewichtslimiet overschreden zal worden. Diverse Uplite modellen zijn uitbreidbaar door middel van een rits. Aan de zijkant van de koffers zit een klein vakje waarin een paspoort en vliegticket kunnen worden opgeborgen. Het vakje zorgt ervoor dat deze makkelijk toegankelijk zijn. Samsonite laat zo perfect zien dat er rekening gehouden wordt met de behoeften van de consument tijdens de ontwerpfase van de koffers.

Koop Samsonite Uplite lichtgewicht koffers online bij Travelbags.nl

Een uitgebreid assortiment Uplite koffers van Samsonite is verkrijgbaar bij Travelbags.nl. Het kleurenpalet van deze innovatieve serie sluit aan bij het kleurenpalet van de Samsonite Cosmolite serie, waardoor de zachte koffers uit de Uplite serie te combineren zijn met de hardschalige Cosmolite koffers. Samsonite biedt vijf jaar garantie op alle Uplite koffers. Bestel een Uplite koffer naar keuze bij Travelbags.nl en profiteer van gratis bezorging.