Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

Gratis retourneren

4.898.130 reviews
Logo 1

Samsonite Magnum

Met deze collectie combineert Samsonite haar belangrijkste troeven: licht, stevig, stijlvol design en een vaste driepuntsluiting.

 

Samsonite

is in 1910 opgericht door Jesse Shwayder onder de naam Shwayder Trunk Manufacturing company. Reizen was destijds uitsluitend weggelegd voor welgestelde mensen, dus moesten koffers aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Er werd niet bezuinigd op een goede koffer voor het vervoer van persoonlijke spullen. Shwayder ontwikkelde daarom een ijzersterke koffer die de naar Samson kreeg, naar de sterke man uit de bijbel. Uiteindelijk veranderde de merknaam in Samsonite en is het merk uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende merken op het gebied van bagage. Zo ook de Magnum collectie van Samsonite!

Lichte koffers uit de Magnum collectie

De Magnum collectie van Samsonite is volledig afgestemd op de behoeften van iedereen die regelmatig met een koffer reist.De collectie kenmerkt zich door een ongeëvenaarde combinatie van lichtheid, ultieme beveiliging, hoge verpakkingscapaciteit en comfort. De buitengewone lichtheid wordt verkregen dankzij de productiemethode en de aerobust-technologie, een combinatie van een ultramoderne constructie en een revolutionaire polypropyleenmix. De Magnum spinners zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en trendy kleuren met een modieuze look.Veiligheid en gebruiksgemak worden gegarandeerd door het driepunts sluitsysteem.De driepuntsluiting is superveilig en bovendien erg gebruiksvriendelijk. Dankzij het praktische interieur en de vele innovatieve functies is de Magnum koffer de perfecte metgezel voor een avontuurlijke reis.
De Magnum collectie bij travelbags
Samsonite weet als geen ander waar de reiziger naar op zoek is. Of het nu om een verre reis of zakelijke trip, de Magnum collectie voorziet in alle behoeftes. Met een koffer uit deze serie komen persoonlijke items veilig en in stijl op de plek van bestemming aan. Bekijk de collectie en bestel een een stijlvol item online op travelbags.