Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

Gratis retourneren

Logo 1

Samsonite Dream Rider

Met de Samsonite Dream Rider collectie wordt wachten op vluchthavens of tijdens je reis een groot plezier voor de kinderen. Reizen veranderd door deze koffers in speeltijd voor de kinderen. Samsonite Dream Rider is leverbaar in verschillende dierenfiguren en kleuren.

 

1 - 8 van 8 artikelen

Aanbevolen

Samsonite Dream Rider, de ideale kids koffer

Ga je binnenkort op reis met kinderen, overweeg dan eens om een koffer te kopen uit de Samsonite Dream Rider collectie. Deze collectie koffers is naast praktisch ook heel erg leuk voor de kinderen. Je loopt soms uren lang rond op een vliegveld. Maar met deze koffers kunnen kinderen zich lange tijd vermaken. Door de wieltjes kunnen ze namelijk zelf rijden op de koffer. Mochten de kinderen toch moe worden, dan kun je de koffer met het bijgeleverde koord vooruit trekken. Je zult zien dat wacht en reistijd speeltijd wordt voor je kinderen. Houdt ze wel goed in de gaten zodat ze er niet vandoor gaan met hun nieuwe Samsonite Dream Rider. Nog een groot voordeel van de Samsonite Dream Rider is de afmeting, je mag ze altijd meenemen aan boord van het vliegtuig. Dus ook na de douane controle kunnen ze nog spelen met de koffer.

Samsonite Dream Rider collectie snel bezorgd

Met een inhoud van 28 liter kun je genoeg spulletjes inpakken in de koffer. De Samsonite Dream Rider collectie bestaat uit verschillende prints en kleuren. Er is dan ook altijd genoeg keus om een Samsonite Dream Rider koffer te vinden die in de smaak valt bij jouw kinderen. Bestel je nieuwe Samsonite Dream Rider en wij bezorgen deze de volgende dag bij jou thuis. Mocht je vragen hebben, onze klantenservice zit voor je klaar om alle vragen te beantwoorden.