Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

Gratis retourneren

4.898.128 reviews
Logo 1

Samsonite Adreslabels

Een adreslabel of ook wel bagagelabel genoemd, bevestig je eenvoudig aan je koffer, reistas of andere (reis)bagage! Ontdek de uitgebreide collectie adreslabels van Samsonite online. 

Filteren
Je gekozen filters
Merk: Samsonite
Prijs

1 - 3 van 3 artikelen

Meest verkocht
Samsonite Accessoires Rectangle Luggage Tag X2 red
Samsonite
15,00
Voor 22:00 besteld, morgen in huis
Samsonite Accessoires Rectangle Luggage Tag X2 midnight blue
Samsonite
15,00
Voor 22:00 besteld, morgen in huis
Samsonite Accessoires Rectangle Luggage Tag X2 black
Samsonite
15,00
Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

Gratis retourneren

Samsonite bagagelabel kopen? 

Niets is fijner om tijdens een (vlieg)vakantie snel je eigen bagage snel terug te vinden. Een adreslabel of bagagelabel is hiervoor perfect! Een adreslabel kun je eenvoudig personaliseren door je contactgegevens hierop te vermelden. Mocht je halsoverkop je bagage kwijtraken? Dan wil je niets liever om als eigenaar van de bagage deze snel terug te vinden! Ook Samsonite heeft een uitgebreide collectie bagagelabels in de collectie in verschillende formaten, soorten en kleuren. 

Adreslabels van Samsonite

Een adreslabel van Samsonite bevestig je eenvoudig aan je Samsonite koffer, rugzak of reistas! Daarnaast is een adreslabel perfect voor de herkenbaarheid van je koffer op de bagageband, wanneer je met het vliegtuig reist. Kies dan altijd voor een opvallende en/of contrasterende kleur, zodat je je eigen koffer snel herkent op de bagageband! Let er altijd wel goed op dat je je adresgegevens niet direct in het zicht plaatst. Wanneer er geen extra bescherming op zit, kun je je gegevens andersom plaatsen. De adreslabels van Samsonite zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, kleuren en prints. En dat voor een betaalbare prijs! 

Adreslabels van Samsonite online bij Travelbags.nl

Je bagage kwijtraken is een ramp! Met een Samsonite adreslabel zorg je ervoor dat de bagage zo snel mogelijk bij jou terechtkomt. Het is wel belangrijk dat je de juiste contactgegevens op het bagagelabel noteert, zodat de vinder zo snel mogelijk contact met je kan opnemen. Koop jouw Samsonite adreslabel of Samsonite bagagelabel eenvoudig bij Travelbags.nl. Veel plezier op reis.