Voor 22.59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

Gratis retour

Logo 1

Ridaz

Met de collectie van Ridaz willen kinderen maar al te graag hun eigen koffer. Door de stoere ontwerpen zal de vakantie voor kinderen direct goed beginnen.

Ridaz collectie

Ridaz is ontstaan vanuit de liefde voor ultiem reisgemak met de beste looks. Veiligheid, kwaliteit en design staan centraal in de ontwikkeling van Ridaz producten.Het samenbrengen van weergaloze vormgeving met de beste materialen is wat Ridaz zo uniek maakt. Natuurlijk is het niet zonder reden, dat de meest bekende automerken als Mercedes, Lamborghini, Maserati, Volkswagen en Ford hun vormgeving en logos delen met de stijlvolle Ridaz tassen en koffers.

Ontwerp Ridaz: gebaseerd op echte auto's

De Ridaz producten zijn ideaal voor kinderen die hun eigen spullen willen meenemen op vakantie. De producten hebben het ontwerp gebaseerd op echte auto's, hierdoor zal de vakantie voor je kind direct goed beginnen. De items zijn voorzien van een leuk design, maar zijn ook praktisch in gebruik dankzij het ruime hoofdvak met interne opbergvakken. Een brede selectie aan opvallende stijlen en kleuren biedt hoge kwaliteit van top tot bodem, van wiel tot hendel en de tassen en koffers zijn stevig en licht in gewicht tegelijkertijd.

Shop de Ridaz collectie online bij Travelbags.nl

Ridaz tassen en koffers zijn ideal voor tijdens het reizen, maar denk ook aan logeren, naar school gaan of bij vriendjes spelen. Vervoer gemakkelijk en veilig kleding en speelgoed van A naar B of bewaar speelgoed of benodigdheden gemakkelijk in de Ridaz en gebruik de Ridaz wanneer het maar kan. Shop de producten van Ridaz snel en eenvoudig op Travelbags.nl