Vandaag besteld, maandag in huis

Gratis verzending vanaf 20,-

Gratis retour

4.889,762 reviewsTrustpilot logo
Logo 1

Piquadro portemonnees

De portemonnees van het merk Piquadro staan symbool voor Italiaanse stijl en design. Deze luxe portemonnees zijn voor zowel heren als dames geschikt. 

Piquadro portemonnees collectie

Piquadro streeft ernaar om telkens de balans te vinden tussen traditioneel, Italiaans vakmanschap, uitmuntende kwaliteit, design, technologie en innovatie. Deze perfecte mix is terug te zien in de tassen, laptoptassen, trolleys en portemonnees van Piquadro. Deze worden dan ook gemaakt van hoogwaardig kalfsleer. Kalfsleer is afkomstig van jonge koeien en heeft een pure uitstraling. De huiden van oudere koeien heeft vaak al vanalles doorstaan, waardoor deze ruiger is dan de huid van een jonge koe. De soepele kalfshuid wordt grondig gereinigd en vervolgens gelooid. Het looiproces zorgt ervoor dat het natuurlijke verteringsproces van de huid wordt stopgezet. De eiwitstructuren in de huid worden onderbroken, waardoor het verteren niet meer mogelijk is. Door het looien veranderd een kalfshuid in een duurzaam materiaal dat jarenlang mee kan gaan. Dit is perfect voor het maken van de Piquadro portemonnees. Het merk gebruikt namelijk alleen de beste materialen om de uitstekende kwaliteit te kunnen waarborgen.

Piquadro damesportemonnees

Piquadro maakt prachtige portemonnees voor vrouwen. Deze leren portemonnees bieden de ideale balans tussen design en functionaliteit. Het merk houdt rekening met de enorme hoeveelheid pasjes die veel vrouwen hebben en maakt ruime portemonnees met genoeg houders voor pasjes. Ook geld en bonnetjes passen met gemak in deze uiterst stijlvolle portemonnees.

Piquadro herenportemonnees

Omdat mannen over het algemeen geen tas meenemen en wel hun portemonnee altijd bij zich willen dragen, zijn herenportemonnees compacter dan de modellen voor dames. Ook Piquadro speelt hier op in door compacte portemonnees te maken. Deze passen perfect in een jas- of broekzak of in de zak van een colbert. De portemonnees van Piquadro zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en zorgvuldig afgewerkt. Veel van de heren- en damesportemonnees zijn onderdeel van de populaire Blue Square serie. Deze Piquadro serie is in één oogopslag te herkennen aan de blauwe lijnen. Deze blauwe lijnen geven ieder Blue Square item een speelse twist.

Bestel Piquadro portemonnees online

Piquadro portemonnees voor heren en dames zijn online verkrijgbaar op Travelbags.nl. De uitmuntende kwaliteit van de portemonnees zijn de investering zeker waard! Bestel een prachtig exemplaar van het Italiaanse merk online op Travelbags.nl.