Peugeot Voyages

Ontdek hier bij Travelbags de stijlvolle bagage collectie van Peugeot Voyages en geniet van nieuwe reizen. Ga je voor een koffer, trolley of reistas?

1 - 22 van 22 artikelen

Aanbevolen

Peugeot Voyages

Het merk Peugeot, bekend van de auto’s, bestaat al meer dan 200 jaar. Sinds het begin is Peugeot bezig met het ontwerpen en produceren van producten die het leven makkelijker maken. Niet alleen met de nieuwste technieken maar ook door stoere en stijlvolle designs. In 2023 in Peugeot Voyages opgericht. Dit is een nieuwe lijn met stijlvolle bagage waardoor je nog meer van je avonturen kunt genieten. Peugeot Voyages is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar stijlvolle en functionele bagage.

Koffers en trolleys

Ontdek hier de bagagecollectie van Peugeot met onder andere de elegante koffers en trolleys. Niet alleen is er veel rekening gehouden met stijlvol design, ook is de functionaliteit heel belangrijk. Zo zijn alle koffers en trolleys gemaakt van Polycarbonaat. Dit materiaal is enorm stevig, maar ook licht in gewicht en flexibel. Met flexibel wordt bedoeld dat het materiaal een beetje meebuigt wat prettig is tijdens het inpakken. Toch zijn al je spullen goed beschermt. Dit komt door het sterke materiaal polycarbonaat en het dubbele TSA-slot. Je kunt 2 unieke codes instellen waardoor je bagage nog beter is beschermd.

Peugeot Voyages online bij Travelbags

Heb jij je nieuwe Peugeot Voyages koffer, trolley, reistas of laptoptas gevonden? Bestel deze dan eenvoudig en snel bij Travelbags, zo geniet je snel van je aankoop.