Orbitkey sleutelhouders

Een Orbitkey is het perfecte accessoire om sleutels te organiseren. De stijlvolle sleutelhouder combineert design met functionaliteit. 

Filteren
Prijs
12120

1 - 36 van 63 artikelen

Aanbevolen

Voor 23:59 besteld, maandag in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Orbitkey sleutelhouders collectie

De Orbitkey keyholder biedt de perfecte oplossing voor wie altijd op zoek is naar de juiste sleutels. Deze handige sleutelhouder biedt namelijk ruimte aan zeven sleutels die in het praktische verdelingsmechanisme kunnen worden opgeborgen. Zo zijn sleutels altijd overzichtelijk opgeborgen, rammelen ze niet en beschadigen niets in de broekzak of tas. Wie minder dan zeven sleutels heeft, kan kiezen voor handige accessoires die de Orbitkey omtoveren in een multifunctionele gadget. Kies voor een handige flessenopener, usb-stick of de multitool die voor verschillende doeleinden te gebruiken is en maak van de key organizer een slim accessoire voor iedere dag.

Stijlvolle sleutelhouder

De Orbitkey is niet alleen praktisch, maar heeft ook nog eens een prachtig design. Het merk biedt diverse varianten om uit te kiezen. Ga voor een eigentijdse look met een exemplaar van lichtgewicht TPU elastomeer of een exclusieve, tijdloze look met een sleutelhouder van hoogwaardig rundleder. Beide varianten zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, zodat heren en dames een exemplaar kunnen kiezen die bij de persoonlijke stijl past. Iedere key organizer van het merk heeft een bijgeleverde D-ring die aan de autosleutel bevestigd kan worden. Alle sleutels in stijl opbergen is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Bestel de Orbitkey sleutelhouder online

Geen zin meer om te zoeken naar de juiste sleutel? Dan is een Orbitkey sleutelhouder de ideale oplossing! Berg sleutels overzichtelijk en compact op met dit stijlvolle accessoire. Bekijk de prachtige collectie online op Travelbags.nl en bestel een favoriete sleutelhouder eenvoudig en snel online. De Orbitkey key organizers zijn ook erg leuk om cadeau te geven aan een vriend, vader, moeder of vriendin. Bestel op Travelbags.nl en profiteer van de snelle service en gratis verzending. Neem afscheid van onoverzichtelijke, rammelende sleutelbossen en ervaar de praktische en prachtige designs van Orbitkey.