Montblanc koffers

Montblanc heeft een breed en exclusief assortiment, perfect voor de (zakelijke) wereldreiziger die alleen het beste wil. Montblanc koffers zijn een must voor iedere wereldreiziger.

Filteren
Je gekozen filters
Merk: Montblanc
Inhoud (liters)
Aantal wielen
Buitenkant
TSA slot
Geschikt voor aantal kg
Kleur
Gewicht lege koffer
Materiaal
Serie
Uitbreidbaar
Garantie periode
Print

1 - 1 van 1 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

Gratis retourneren

Exclusieve Montblanc koffers

Montblanc, opgericht in 1906 door de Duitse bankier, August Eberstein, is voornamelijk bekend door haar exclusieve pennen. Montblanc heeft haar assortiment door de jaren heen steeds verder uitgebreid, van pennen naar horloges en nu zelfs met reisbagage. Montblanc heeft haar assortiment met tassen, portemonnees maar ook met koffers uitgebreid. Net als bij haar pennen, staan de koffers van Montblanc in het teken van vakmanschap en exclusiviteit. Montblanc gebruikt voor de productie van haar koffers alleen de allerbeste materialen, denk aan de lederen details van alle producten, maar ook de luxe binnenvoering van de koffers, wat bijdraagt aan de tijdloze uitstraling van de Montblanc koffers. Montblanc koffers zijn in meerdere maten te verkrijgen, van handbagage koffers, tot koffers die geschikt zijn voor langere reizen. De koffers van Montblanc hebben een uitmuntende kwaliteit en zien er stijlvol uit. Zo is op reis gaan met Montblanc geen probleem!

Montblanc koffers bij Travelbags

Koffers van Montblanc zijn perfect voor (zakelijke) reizigers die alleen het beste willen. De perfecte afwerking en hoge kwaliteit van Montblanc zal zelfs de meest veeleisende reiziger verbazen. Montblanc koffers kunnen snel en gemakkelijk, online, worden besteld bij Travelbags. Kijk ook eens naar andere producten van Montblanc, voor een bijpassende tas of portemonnee bij je Montblanc koffer. Op die manier ga je vol goede moed en stijlvol je volgende bestemming tegemoet. Iedere koffer van Montblanc is uitgerust met een TSA-slot, waardoor er met de koffers zorgeloos naar de VS kan worden gereisd. Je reist begint in stijl met een koffer uit de collectie van Montblanc!