Voor 22.59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

Gratis retour

Logo 1

Mister Miara

Het Nederlandse merk Mister Miara is geïnspireerd door de natuur, mode en vrouwelijke elegantie over de hele wereld. De duurzame en stijlvolle collectie bestaat uit tassen en bijpassende portemonnees in de mooiste kleuren van het seizoen. Denk je aan stijlvol, vegan en sustainable, dan denk je aan Mister Miara.

Duurzame, stijlvolle damestassen

Het Nederlandse merk Mister Miara heeft een prachtige collectie boordevol stijlvolle, duurzame tassen. Mister Miara onderscheidt zich van andere damescollecties door een duurzame collectie te ontwikkelen. De Mister Miara tassen en portemonnees zijn 100% PETA-gecertificeerd. Dit betekent dat er bij het heel productieproces geen dierlijke producten zijn gebruikt. Het brein achter het Nederlandse merk Mister Miara was zich ervan bewust dat er iets moest veranderen aan de manier waarop producten worden geproduceerd en verkocht. Om deze redenen is het merk Mister Miara ontstaan en willen zij streven naar Slow Fashion.

Mister Miara tassen en portemonnees

De collectie van Mister Miara bestaat onder andere uit stijlvolle, luxe handtassen, schoudertassen, rugzakken en crossbody tassen. Ook kan natuurlijk een klein of grote portemonnee niet ontbreken in deze collectie.De ontwerpen van de tassen hebben een herkenbare, tijdloze vorm. Daarnaast wordt ieder seizoen de tassen uitgebreid met de nieuwste kleuren van het seizoen.

Mister Miara: duurzaam & PETA-gecertificeerd

De collectie van Mister Miara is geinspireerd op de natuur, mode en vrouwelike elegantie over de wereld. Met een sterke liefde voor dieren, zijn de tassen gemaakt van hoogwaardig polyurethaan leer. Dit leersoort is minder schadelijk voor de productie en bevat daarnaast ook minder chemicaliën dan standaard polyurethaan. Ook met de voering van de tassen wordt rekening gehouden. De voering van alle tassen worden gemaakt van 100% gereycled plastic flessen. Ook tijdens het productieproces vindt het merk het belangrijk dat er op een eerlijke en bewuste manier wordt gewerkt. De tassen worden ethisch geproduceerd én gecontroleerd in China. Het merk streeft naar een goede, verantwoorde werkomgeving en een eerlijk loon. Kortom, de collectie van Mister Miara is op een duurzame, eerlijke en vegan manier geproduceerd.

Bestel een Mister Miara tas online bij Travelbags.nl

Ben jij op zoek naar een duurzame en stijlvolle tas? Ga dan voor een tas uit de collectie van Mister Miara! Maak je outfit compleet en ga voor een eyecatcher uit de collectie van Mister Miara. Kies voor duurzaamheid, kies voor Mister Miara! Veel plezier met shoppen!