Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 20,-

Gratis retour

4.889,747 reviewsTrustpilot logo
Logo 1

Matt & Nat

Het Canadese Matt & Nat heeft het modehart op de goede plaats. De duurzame items zijn gemaakt van vegan leer en gerecyclede petflessen, waardoor jij zonder enig schuldgevoel deze fashionable tassen kunt dragen. 100% diervrij maar ontzettend ontzettend fashionable!

32 artikelen
Meest verkocht

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 20,-

Gratis retour

Matt & Nat Vintage Noemi Satchel gold
DUURZAAM
Matt & Nat Dwell Minji Satchel Bag black
DUURZAAM
Matt & Nat Dwell Bee Crossbody Bag mojito
DUURZAAM
Matt & Nat Vintage Drewmed Crossbody Bag ceramic
DUURZAAM
Matt & Nat Vintage Drewmed Crossbody Bag pearl
DUURZAAM
Matt & Nat Vintage Verasm Wallet black
DUURZAAM
Matt & Nat Vintage Reiti Satchel black
DUURZAAM
Matt & Nat Vintage Reiti Satchel chili matte nickel
DUURZAAM
Matt & Nat Dwell Park Waist Bag black
DUURZAAM
Matt & Nat Dwell Olly Backpack black
DUURZAAM
Matt & Nat Dwell Bee Crossbody Bag red
DUURZAAM
Matt & Nat Dwell Canci Tote Bag black
DUURZAAM

Matt & Nat collectie

Matt & Nat, ook wel material and nature, is opgericht in 1995 in het mooie Montreal. De oprichters van het merk zijn gepassioneerd over de wereld die ons omringt. Geïnspireerd door mooie materialen en de werking van de natuur zijn ze Matt & Nat begonnen. Ze leven volgens een eenvoudig motto: "Live beautifully". En met mooi willen ze de waardering voor menselijkheid, creativiteit en positiviteit benadrukken.

Inspired by nature

Het merk laat zich inspireren door de texturen en schakeringen van de natuur. Al vanaf het begin voelde het voor hen vanzelfsprekend om geen dierlijke materialen als bijvoorbeeld leer te gebruiken in hun ontwerpen. Elk seizoen proberen ze nieuwe innovatieve manieren te vinden om zo duurzaam en milieuvriendelijk te blijven. Wist je bijvoorbeeld dat ze voeringen gebruiken die gemaakt zijn van 100% gerecyclede plastic flessen? En zo experimenteren Matt & Nat verder en hebben ze inmiddels de gerecyclede fietsbanden geïntroduceerd in hun items.

Shop de Matt & Nat collectie bij Travelbags.nl

Ben je geïnspireerd door het verhaal achter het merk en de prachtige items? Het vegan label Matt & Nat is verkrijgbaar bij Travelbags.nl. De tijdloze en duurzame tassen zijn er in verschillende modellen en kleuren, voor ieder wat wils. Mooi meegenomen is dat je hiermee bijdraagt aan de duurzaamheid van deze aarde.