Leonhard Heyden laptoptassen

Het traditionele, Duitse merk Leonhard Heyden combineert stijl en functionaliteit om de ideale laptoptassen te maken. 

Leonhard Heyden laptoptassen collectie

Het merk Leonhard Heyden werd in 1891 in Keulen opgericht door Ferdinand Heyden. Het begon met een kleine winkel met looierij ernaast, maar al snel opende de tweede generatie in 1920 een eigen productielocatie. In de jaren die volgden, ontwikkelde het merk zich gestaag en won het diverse awards op het gebied van lederwaren. Hoewel Leonhard Heyden eerst alleen tassen maakte voor heren is de collectie in 2001 aangevuld met damestassen. Ieder item heeft een tijdloze, zakelijke look en dat is precies wat de laptoptassen zo perfect maakt voor dagelijks gebruik in een zakelijke setting.

Klassieke laptoptassen

Iedere laptoptas van Leonhard Heyden straalt ultiem vakmanschap uit. De tassen worden dan ook met de grootste zorgvuldigheid ontworpen en geproduceerd. Het merk wil namelijk dat de tassen aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Zo is iedere consument verzekerd van een robuuste, leren laptoptas die jarenlang met plezier gebruikt kan worden. Doordat leer een natuurproduct is, zal het door veelvuldig gebruik alleen maar karakteristieker worden. Door de rijke expertise weet het merk natuurlijk precies waar een goede laptoptas aan moet voldoen. Wie kiest voor een laptoptas van Leonhard Heyden kan dan ook rekenen op uitstekende functionaliteiten. Zo heeft iedere tas een praktische indeling die het eenvoudig maakt om zakelijke en persoonlijke items overzichtelijk op te bergen. Uiteraard ontbreekt een klassiek, elegant design niet. Wie de collectie bekijkt zal het ook zeker opvallen dat de tassen uiterst tijdloos zijn en passen bij vrijwel iedere outfit en gelegenheid. Er is ruime keuze uit verschillende modellen, zoals aktetassen, schoudertassen en rugzakken. Zo kan iedereen een laptoptas uitkiezen die perfect op de persoonlijke wensen aansluit. De tassen zijn gemaakt van glanzend leer met een prachtige uitstraling of van mat leer met een vintage look. Ieder item is zorgvuldig afgewerkt met fraaie ritsen of stoere gespen. Aan werkelijk elk detail is gedacht, waardoor de tassen van Leonhard Heyden niet mogen ontbreken in de hand van iedere zakenman of -vrouw.

Bestel Leonhard Heyden laptoptassen eenvoudig en veilig online

Travelbags.nl is officieel dealer van de prachtige laptoptassen van Leonhard Heyden. Er is dan ook ruime keuze uit diverse modellen en tijdloze kleuren zoals bruin, cognac, grijs en zwart. Let bij het aanschaffen van een laptoptas op het formaat van het laptopvak en de laptop die in de tas zal worden vervoerd. Wanneer het formaat laptop onbekend is, kan dit eenvoudig worden gecontroleerd op internet of met behulp van een centimeter. Wanneer het formaat bekend is, kan er makkelijker een keuze worden gemaakt uit de veelzijdige, fraaie collectie van Leonhard Heyden.