Kipling portemonnees

Een Kipling portemonnee is tijdloos, casual en verkrijgbaar in verschillene kleuren en prints.

Ontdek alle Kipling portemonnees

Het populaire merk Kipling is bekend om de uitgebreide collectie tassen, schooltassen en reisbagage. Daarnaast heeft het merk ook een uitgebreide collectie portemonnees. De portemonnees van Kipling zijn casual, stijlvol en zijn ideaal voor het meenemen van je geld en pasjes. Of je nu op zoek bent naar een grote portemonnee of een kleinere variant: Kipling heeft het allemaal.

Casual en tijdloze Kipling portemonnees

Op zoek naar een casual en tijdloze portemonnee van het merk Kipling? Dan is er ongetwijfeld een portemonnee in de collectie te vinden die het beste bij je past. Een Kipling portemonnee is verkrijgbaar in een opvallende print, kleur en verschillende modellen. De portemonnees van Kipling worden net zoals de totaalcollectie gemaakt van sterk nylon. Kies voor een compacte portemonnee die te sluiten is met een rits of drukknoop of ga voor een grotere variant waar je zonder moeite alle pasjes en geld in meeneemt. Kies een Kipling portemonnee van de populaire series Abra, Creativity, Uzario of Nimmi.

Shop portemonnees van Kipling online

Met een Kipling portemonnee voegt iedere vrouw een touch aan de dagelijkse outfit. Gebruik een portemonnee van het merk in combinatie met een Kipling tas uit de collectie. Deze en andere Kipling artikelen zijn eenvoudig te bestellen op Travelbags.nl. Met een portemonnee van Kipling voelt iedere vrouw zich stijlvol!