Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 20,-

Gratis retour

4.889,771 reviewsTrustpilot logo
Logo 1

Engel.

Het Nederlandse merk produceert producten om het leven te versieren. Het is dan ook niet voor niets dat het merk Engel. gepaard gaat met de woorden Celebrate Life.

2 artikelen
Meest verkocht

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 20,-

Gratis retour

Engel. collectie

In 2005 richt Sabien Engelenburg het merk Engel. op. Samen met haar team bedenkt ze mooie producten om het leven te versieren. Het is dan ook niet verrassend dat de tassen de naam Celebrate Life bevatten. Begon het ooit met gekleurde stoffen vlaggen, fraaie papieren decoraties en bamboe servies, is het nu uitgegroeid tot tassen en een bonte verzameling van prachtige producten. Het perfecte merk voor het vieren van grote èn kleine feestjes.

Bedrijf met een lach

Engel. is een bedrijf met een lach. Vaak is dit een uitbundige schaterlach, soms een glimlach en andere keren pinken ze een (vreugde) traantje weg. Maar, het moge duidelijk zijn: het bedrijf versiert met hun unieke producten het leven. Niet alleen de grote momenten, ook de kleinere. Al deze momenten zijn volgens haar te kostbaar om zo maar voorbij te laten gaan. Eigenaresse Sabien heeft gevoel voor kleur, prints en design. Voor elk product weet zij een enthousiaste ontwerper te vinden. En zo ontstaat een mooie en duurzame collectie. Engel. vindt het belangrijk dat tassen niet alleen eigen en mooi zijn, maar ook zo duurzaam mogelijk worden ontwikkeld en geproduceerd worden. De collectie Celebrate Life is gemaakt van gerecyclede PET flessen en hiermee dus duurzaam.

Koop een duurzame tas uit de Engel. collectie bij Travelbags.nl

Kenmerkend voor de tassen van Engel. is het gebruik van felle kleuren, hippe designs en duurzame materialen. Tussen de verschillende formaten, kleuren en designs zit vast een tas die bij jou past! Iedereen wordt blij van de tassen uit de Engel. collectie. Bekijk deze collectie bij Travelbags.nl, dan garanderen we je een grote glimlach.