Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

Gratis retourneren

Logo 1

EHBO

Ga je geregeld op pad of ga je binnenkort op reis? Ga goed voorbereid op reis en neem een EHBO reisset of losse EHBO benodigdheden mee. Belangrijk voor avontuurlijke activiteiten, zodat er bij kleine ongelukken meteen hulp verleend kan worden. Shop de EHBO producten online bij Travelbags.

EHBO

EHBO benodigdheden zijn belangrijk voor iedereen die ervan houdt om erop uit te gaan of om op avontuurlijke vakanties te gaan. EHBO benodigdheden of een EHBO reisset biedt eerste hulp bij kleine ongelukken. De EHBO First Aid kit van Care Plus of de Deuter EHBO set hebben alles in zich wat jij als eerste nodig hebt bij een (klein) ongeluk. De EHBO reissets zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en met verschillende inhoud, zodat er voor elke gelegenheid een geschikte reisset is.

First Aid Kit

Naast de first aid kits en EHBO reissets zijn er ook losse EHBO benodigdheden verkrijgbaar bij Travelbags. Denk hierbij aan een reddingsdeken, rehydration salt, tekentang of een gifzuiger. De reddingsdeken kan jou koel of juist warm houden in noodsituaties, het rehydration salt gaat uitdroging tegen, de tekentang verwijdert op een veilige manier teken en de gifzuiger om gif van een wesp of schorpioen uit het lichaam te zuigen. Allemaal EHBO benodigdheden die belangrijk zijn voor de avonturier.

Bestel vandaag nog

Ga goed voorbereid op pad en bestel vandaag nog jouw EHBO reisset of losse EHBO benodigdheden bij Travelbags. Vandaag besteld is vandaag verzonden en de eerstvolgende werkdag in huis. Jouw avontuur en veiligheid starten beiden bij Travelbags. Bestellingen vanaf €20 worden gratis thuis bezorgd.