Voor 22.59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

Gratis retour

Logo 1

Koffers met Disney helden

Ga met je favoriete Disney held op avontuur met een Disney trolley uit de ruime collectie van Travelbags.nl.

9 artikelen
Aanbevolen

Voor 22.59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

Gratis retour

Op reis met een Disney koffer

Van jongs af aan wilde Walt Disney tekenaar worden. Hij begon met het tekenen van strips en ging daarna naar de kunstacademie. Met zijn broer kocht hij op een gegeven moment een studie waar de tekenfilms gemaakt werden. Ze begonnen met filmpjes over dieren met veel humor. De eerste echte film met geluid en beeld was Steamboat Willy, waarin Mickey Mouse de hoofdrol had. Toen de studio te klein werd verhuisden ze al snel naar de Walt Disney Studio's. Tegenwoordig is het bedrijf nog steeds erg populair door het maken van entertainment voor de hele familie. De beroemde Disney figuren zijn nu ook verkrijgbaar op koffers. Zo kan je favoriete Disney figuur altijd met je mee op reis.

Collectie Disney trolleys

Walt Disney heeft zijn dromen waar gemaakt en is zelfs zo bekend dat het bedrijf zelfs radio, film, muziek, themaparken en producten voor consumenten heeft. Een koffer met een figuur van Disney is natuurlijk vele malen mooier dan een saaie trolley. De soepele wieltjes en de trekstang zorgen ervoor dat de trolley gemakkelijk te vervoeren is. Bovendien zijn de koffers altijd van een goede kwaliteit, want daar staat Walt Disney zeker bekend om. Travelbags.nl heeft een ruim assortiment kinderkoffers van Disney. Zo zijn er onder andere Cars koffers, Frozen koffers, Minions trolleys en koffers met figuren als Cinderella, Minnie Mouse en Mickey Mouse. Welke Disney held heeft je voorkeur?

Koffer kopen met Disney figuren bij Travelbags.nl

Kies uit onze ruime collectie kindertrolleys jouw favoriete Disney figuur. Neem kleding, knuffels en de favoriete trolley met Disney figuur mee voor een logeerpartijtje of vakantie. Bestel de favoriete Disney koffer nu online bij Travelbags.nl. Veel plezier op reis!